I-See 論壇 » 『搵』錢地帶 » 收 m s n字``u p d a y 曬 d 字 全 部 未 收 =]

2007-1-8 07:48 PM xiaotung=]
收 m s n字``u p d a y 曬 d 字 全 部 未 收 =]

幫我係下面d字到加符號啦..我有俾既符號都係句子1部份黎嫁=]靚先收..5蚊句=}
你地可以幫我念..8蚊句..我中意先要=}

1-]    但我喜歡等不管最後如何 早清楚他當我什麼!!
2-]    人在慶節我卻箭穿心
3-]    如何專1都想轉性`
4-]    而他不等我 又在苦等??
5-]    喜歡不等於有福和你一起
6-]    如何在你心窗一角朦朧呈現我的愛
7-]    逃避你 卻又期待我可跟你做情人
8-]    讓我用眼淚借力去講 越來越愛你 爽不爽快
9-]    知道我愛的定把我當佈景
10-]  同樣也可將心放在還能愛的人??
11-]  妄想一天你們會散 會選我嗎?
12-]  善良人埋藏著最壞的心眼!
13-]  呆望你們熱吻 應該開心還是痛心
14-]  然後留低 只得這寂寞人
15-]假使不能公開妒忌 學習大方接受

[[i] 本帖最後由 -妄|想`kOEY=] 於 2007-1-9 06:02 PM 編輯 [/i]]

2007-1-8 08:03 PM mrs.yO!]
[size=2][color=Black][b]有 6 句 .3.可 高  價 嗎 ?! /b][/color][/size]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-1-8 08:11 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]m0n:][/i] 於 2007-1-8 20:03 發表
有 6 句 .3.可 高  價 嗎 ?! /b]

**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]

要曬6句..40啦=}

2007-1-8 08:17 PM mrs.yO!]
[color=Black][size=2][b]裹 面 仲 有 6 句 唷 !*[/b][/size][/color]

2007-1-8 08:17 PM em.fling`
[color=Blue][u][b]**** 付費信息,已經隱藏 *****[/b][/u][/color]

2007-1-8 08:22 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]m0n:][/i] 於 2007-1-8 20:17 發表
裹 面 仲 有 6 句 唷 !*

要呀!!!30=}多謝曬=}

2007-1-8 08:22 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]``KIRA_奇拿[/i] 於 2007-1-8 20:17 發表
收曬喇..唔要呀SOR!!同埋有咩理由開字SELL PO嫁

2007-1-8 08:22 PM mrs.yO!]

2007-1-8 08:52 PM em.fling`
[quote]原帖由 [i]-妄|想`kOEY=][/i] 於 2007-1-8 08:22 PM 發表

收曬喇..唔要呀SOR!!同埋有咩理由開字SELL PO嫁 [/quote]
[color=Blue][u][b]吾 緊 要 -! { 就 奇 喇 ,, [ 說 笑 ] } [/b][/u][/color]

頁: [1]