I-See 論壇 » 頭像評評站 » 第 五 件 作 品 加 一 張 我 既 樣 既 相 加 raike

2007-1-8 11:16 PM manki..
第 五 件 作 品 加 一 張 我 既 樣 既 相 加 raike

今 日 心 情 好,,=v="

一 件 嘔 申 品 出 現 了,,xd

yumiko 同 佘 c 曼 泥 左 澳 門 拍 氣,

我 仲 同 佢 地 影 埋 相,,,  

順 手 比 你 地 睇  下 我 既 嘔 樣,xD

不 要 評 樣喔..

相沒加工, 雖然嘔, 但防人拎走,,
只是加了名字,
斜紋, 同上下的黑色bh,
其他沒有郁過@@

加raike,申品,,
=口="" 男生呀!.. 同我想像中整ge 有出入,失敗\ \= =!!

[[i] 本帖最後由 牙琪'' 於 2007-1-9 02:41 PM 編輯 [/i]]

2007-1-8 11:39 PM 蒙妮卡x]`
閣下整的 BAN 永遠都很有自己的風格 XD
正喔 ; )

兩位美女喔 XDDDD
條街都好似好靚咁 *V*

SUP!

2007-1-9 12:09 PM VanessaXTabo
近 框 的 那 些 方 格 仔 ,,很 美 !!

好 襯 個 b a n  b a n ,,

顏 色 幾 好 呀 !!兩 個 不 同 色 的 e r i k a 都 很 美 !!

靚 女 哦 !你 和 y u m i !

2007-1-9 12:17 PM RAIKE
大琪靚過 yumiko 囉 x]
{ 真心的 }

黑白同彩人的位疊掉轉仲好
整體很好 = ]

2007-1-9 02:14 PM iamBONNIE
BAN 很美
色很好
很有自己的風格 ^0^

樓大跟 YUMIKO 很美 =]

2007-1-9 02:45 PM manki..
bruijn ::THX, 條街..可能我對得耐,,無咩FEELING,@@

VanessaXTabo  ::感謝 你,D 格仔 CUT 出來的,

RAIKE::  唷, 不要這樣說,, -V-"   我都有諗過,,不過做返轉頭要退後整好多野=口=||我LAZY,XD

BONNIE:: 感謝你,,

2007-1-9 02:48 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]牙琪''[/i] 於 2007-1-9 02:45 PM 發表
bruijn ::THX, 條街..可能我對得耐,,無咩FEELING,@@

VanessaXTabo  ::感謝 你,D 格仔 CUT 出來的,

RAIKE::  唷, 不要這樣說,, -V-"   我都有諗過,,不過做返轉頭要退後整好多野=口=||我LAZY,XD
... [/quote]
哈哈
我發現我 申 post 度打漏左個 a 字 =3=
yayay[color=Red]a[/color]h字
很好看呢 .沒有想過可以這樣弄 ! gd haha
謝 manki *v*

2007-1-9 03:16 PM
erika的cut得mama
黑白的不match feel
y3的  bg唔match..
呵呵  ki一點都不嘔..
看了ki的相都會知道ki是個大美女..xd
不過上次去o門睇..
o門係好多令仔令女xdd

2007-1-9 05:16 PM TWING
嘩...有正相睇

ban的cut圖很特別....好正

design十分好呀

字也不錯呀

2007-1-9 05:16 PM herher``
ki刀好高wor .. xddd {拍得住yumiko}
erikaban 有d花 .. d字好似太細 xd