I-See 論壇 » 超自然綜合區 » 廣州既可樂.......

2007-1-12 07:43 PM mi_琪
廣州既可樂.......

有一日, 廣州可樂廠有兩個工人突然失蹤, 工廠中找不到他們, 他們也沒有回家, 廠方同其家人商量後, 決定去報公安, 再由公安去找尋他們的下落! 但公安方面, 點追查都找不到這二人!

三個月後的一日, 可樂廠中其中一個放可樂的大型可樂缸, 無法排出可樂. 工程人員認為是可樂缸內的排可樂口塞左所致! 為左要通返個可樂缸, 廠方決定將缸中的可樂全部抽出, 進行通管!

缸中可樂一點一點的抽出, 缸中可樂愈來愈少, 一直抽到缸底, 意想不到的事就發生了: 他們竟然在缸底發現了兩具可怖的屍體, 原來排可樂喉, 正是被屍體塞住了! 後來, 驗屍官証實, 這兩具屍體, 正是早前在可樂廠中失蹤的二名職員, 他們應該是工作時不小跌入可缸中, 不幸浸死的, 而最恐怖的是, 由於屍體長期浸在可樂中, 屍體的骨骼, 牙齒及頭髮, 都已經被酸性的可樂蝕去; 而更恐怖的是, 這些浸過屍體的屍水可樂, 早就已經流出市面, 被人飲了...

2007-1-12 08:01 PM Remus
[box=#000000]On My GoT,
好想嘔,
我成日飲可樂Ga![/box]

2007-1-12 08:05 PM 海王藍
廣州??

好彩我買香港可樂

2007-1-12 08:12 PM ~1357~
哇...好驚牙..禁恐怖GE..

2007-1-13 06:10 PM mickeylove
真唔真架,,,,
好得人驚呀><

2007-1-13 07:39 PM Carpi.
我番大6係飲百事的
因為有次飲好似怪怪地咁

2007-1-13 09:27 PM ξ﹊ar瑜◇′↘
[color=Pink]嘩...好嘔心呀...
好采我係唔飲可樂既姐...[/color]

2007-1-13 09:30 PM {Hei}yo-hey`
廣州..omg..我個fd住廣州又成日飲埋dd咁既可樂..
-_____________-唔知佢有冇中招

2007-1-17 10:51 PM rabbitranran
……

聽講過。。不過好似係百事噶公司

2007-1-20 05:58 PM ∼小rain∼
係真定係假嫁,都唔係好xd暏!

2007-1-20 06:00 PM Ying
唔係呀 ∼好彩我5飲可樂

2007-1-21 04:10 AM clc
好在我少返大陸jac

頁: [1]
查看完整版本: 廣州既可樂.......