I-See 論壇 » 頭像評評站 » Mika Nakashima

2007-1-13 02:00 PM
Mika Nakashima

mika好型呀xddd
但比我整到唔知點甘xd
全部都係美化+cut+bg唔mach圖+框的問題..唉
第二個erika的..
真的好怪-口-
字的長方形完全唔match  色又怪=口=
maki的..只係兩長圖mix..
簡到爆/口\
erika xanga ban,,  字唔mach-0-

2007-1-13 02:27 PM ★癲小敏﹏
OK喎∼第一個個feel好正..效果好特別
第二個:有D凌亂既感覺..但刀ok
第三個:系咪Kaho黎架?mix得幾好..但好黑喔
第四個:第一個較好..個底好正
十卜

2007-1-13 02:34 PM wei.
NO 1 的 最左手邊個個人可以高返 D....
NO 2 我覺得字咁整不太襯.....
MAKI 的不錯的呀...
NO 4 的 字唔太好..其他都 OK 的...*

2007-1-13 05:09 PM Kathy..
mika的des不錯幾好
之後果d都ok..但好似太深色@@
support

2007-1-13 06:07 PM siuchim.
第1個BAN,我中意個大心x]
第2個BAN,框框好像不太襯*3*
第3個BAN,色好棒>V<
第4個BAN,字型刀好像不太襯*3*

真的常常打攪瑤你,不好意思.3.

2007-1-13 06:50 PM iamBONNIE
整體全部的顏色不太好
而且太暗了
MIKA 的 也不錯

2007-1-13 06:54 PM RAIKE
erika 1 - cut !? 有點怪
maki 色唔較暗會較好
erika 2 . mismatched . 特別字型
mika .. 除了色都可以
= ]

2007-1-13 06:58 PM 牙盈''
nana x mika 呢件衫好得意 XD