I-See 論壇 » 頭像評評站 » straight = forward!

2007-1-13 06:47 PM 牙盈''
straight = forward!

一段時間沒開 P0ST 啦 X]

終於正式洗機完畢 ...
我很多珍貴的東西都沒啦 =v=
mygod..

洗機後作 ..

送大琪的
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

送 wingyi 的
這個真的超怪對不起啦閃 TVT
[attach]181633[/attach]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

玉木玉木玉木玉木玉木大兄的 icon
[attach]181632[/attach]

just banner
色很怪是吧
[attach]181635[/attach]
[attach]181634[/attach]

謝謝大家 =]

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-1-13 06:48 PM 編輯 [/i]]

2007-1-13 06:49 PM Demon.
w0nderful`一流
最尾那個很有外風`

2007-1-13 06:49 PM RAIKE
給WINGYI & MANKI的都很好看
最後的 . 左圖的頸發青 !? 有點暇疵
ICON GD ! 玉木很好看 *v*
= ]

2007-1-13 06:51 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]hazuki[/i] 於 2007-1-13 06:49 PM 發表
w0nderful`一流
最尾那個很有外風` [/quote]

momo 騙人 =3=
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-1-13 06:49 PM 發表
給WINGYI & MANKI的都很好看
最後的 . 左圖的頸發青 !? 有點暇疵
ICON GD ! 玉木很好看 *v*
= ] [/quote]

你唔講我真係留意唔到 XD

玉木當然好看 =3=

2007-1-13 06:52 PM AR琪
BAN的FEEL好正 都很好啦
icon都好正 最後的BAN好靚 美化很好
SUPPORT YING : ]

2007-1-13 06:53 PM Demon.
[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-1-13 06:51 PM 發表

momo 騙人 =3=

你唔講我真係留意唔到 XD

玉木當然好看 =3= [/quote]
毛是乖孩子,,不說謊的`xd .33.

2007-1-13 07:03 PM TWING
ban 既 manki 的 mix 得很 好 ...  字也不錯 .. 很喜愛框框

aoi 既 美化很好呀 .... 也是很喜愛框框呀 .. 哈 .... 不 怪 呀 ... 不用對不起呢 ... xD

ICON FEEL 正 ..

尾既... 美化很好...MIX 得不錯 ... 不過個紅色圓形怪怪地咁 ....

SUP

2007-1-13 07:05 PM cat.
頭2個ban同埋個icon都好靚呢..
之後果個d紅色texture唔係咁襯..
可以試下轉其他色
support

2007-1-13 11:02 PM iamBONNIE
大ki 的很美
tt 很襯 *v*
aoi 的很美 . 星星果度好靚好襯
最後的 ban 美化很好 =]
sup ying ~

2007-1-13 11:19 PM kar.
第1個 排得好可愛 色同mix唔錯
第2個 色,mix, des 好靚
icon des 好正 *0*
最後的有點...發青般的 .. =v=

2007-1-13 11:21 PM
sa+aoi的都簡左小小
有小小空  字不錯
icon美化不matchbg
第三個ban是誰!?
看不出-口-
feel好正  mix得mama..
色對比大d好d  bh好正..呵

2007-1-13 11:41 PM 蒙妮卡x]`
THERESA 的不錯 ; )
AOI 的有少少空,, 但個人幾喜個 FEEL 的 *V*
ICON 正 =)
最後的 BAN 左人的心口變青了 *0*
但圖我很喜歡 *V* 好索噢 XDDD

SUP!

2007-1-14 02:35 PM 牙盈''
謝謝各位! =]

[quote]原帖由 [i]d.devil[/i] 於 2007-1-13 11:21 PM 發表
sa+aoi的都簡左小小
有小小空  字不錯
icon美化不matchbg
第三個ban是誰!?
看不出-口-
feel好正  mix得mama..
色對比大d好d  bh好正..呵 [/quote]

3 RD 的是土屋 ANNA 喔
之不過見相靚就整 X]

謝謝 devil:]

2007-1-14 03:59 PM Kathy..
超正很棒唷3個ban都
最尾那個d紅色有少少怪
support!

頁: [1]
查看完整版本: straight = forward!