I-See 論壇 » 頭像評評站 » mydearest-tamakihiroshi

2007-1-15 10:00 PM 牙盈''
mydearest-tamakihiroshi

[b][size=4]誕生日おめでとう![/size][/b]

玉木兄生日啦
才 27 嘛 =3=
一直都弄不到滿意的慶生 banner =v=
抱頭痛哭 ......

今天又沒太多時間
嗚嗚

怎都好
要來說聲生日好快樂好快樂 *V*
要越來越帥
越讓我看你多一點 =v=
紅到發紫 ya
呵呵
快樂快樂 hapi birthday

儘管多不滿意都要 post 啦 *V*
還記得我整玉木既第 1 個 icon X]
又記得 KI 送我的第 1 個玉木 ban =]

玉木快樂 XD

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-1-15 10:02 PM 編輯 [/i]]

2007-1-15 10:01 PM RAIKE
人的左邊面 . 紫了點 .
其他都很不錯 = ]

玉木兄生日快樂 = ]

2007-1-15 10:06 PM
有小小一"tata"feel
ban feel好正
27才了  但好似好young
日本人真勁

2007-1-15 10:36 PM AR琪
我整BAN這樣差 比你仲記得有D唔好意思呢 xD

FEEL依然地好  鍾意個框呢 好靚
SUPPORT !
最後先講 玉木兄生日快樂 : ]

2007-1-15 11:23 PM iamBONNIE
ban 很美唷
框很襯 . bg 啊很美呢
美化也很好

2007-1-15 11:34 PM 蒙妮卡x]`
色和框很美呢  xd
不過喜氣洋洋一點會更有慶生 feel *V*
不過沒關係啦,, 美就可以了 ; P

玉木大兄生日快樂 =]

2007-1-16 12:35 AM manki..
=v= 我打算送一個玉木兄給你,xd
先祝佢生日快樂..

and.. ying仔有無玉木兄d 歌, 我上網只可以听 但dl 不到= =||||慘,

真系load 得好慢= =!!
feel 幾正丫.但好似有d 暗tim@@

2007-1-16 06:31 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]牙琪''[/i] 於 2007-1-16 12:35 AM 發表
=v= 我打算送一個玉木兄給你,xd
先祝佢生日快樂..

and.. ying仔有無玉木兄d 歌, 我上網只可以听 但dl 不到= =||||慘,

真系load 得好慢= =!!
feel 幾正丫.但好似有d 暗tim@@ [/quote]

wa 先謝大 ki X]

冇呀 ..   我洗左機連 d PV 都冇埋
現在在努力找尋中 =333333=

2007-1-16 11:29 PM wei.
成個 BAN 都好正呀......
好有 FEEL 呢 ! 整體十分好呀 . V . !!

2007-1-17 04:50 PM 牙帽''
佢有女朋友WOO. ..OMG. ..XD的確佢係幾令仔既. ..
BANNER 既美化好令. ..勁. ..但好似簡了一點TT. ..>V<
我都係覺得男生BAN難整.. ..XD
SUPPORT

2007-1-17 05:47 PM TWING
框框很好呀

圖擺位都十分好

冇咩好評了

頁: [1]
查看完整版本: mydearest-tamakihiroshi