I-See 論壇 » 頭像評評站 » 冷. . . . . . N耐一POST

2007-1-18 11:09 PM 牙帽''
冷. . . . . . N耐一POST

好多BANNER都唔係FOR我自己既. ..大家都睇到啦. ..
名不是我. ..果D我真係時但整. ..
因為真係好唔得閒. ..
但係又講左會整. ..
幾個都勁樣衰- - . ..好明顯係是但整

有一個大大個打左HAT. ..
見到相太令. ..好想勁想整
但係我又唔係十分鍾意佢. ..=0=
所以個BANNER上面真係唔知打咩好
又唸唔到邊個鍾意佢. ..
所以只好= = . ..
加上整既野唔係好多. ..只係美化同加左2個TT= =
都係好簡的. ..冇時間因為XD

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-1-18 11:15 PM RAIKE
ryo 第 2 個 ban d 光{?} 有點怪
p 大人影細小小仲正
其他都掂啦 ~
好凍
= ]

2007-1-18 11:20 PM herher``
MIX AND FEEL IS GOOD ..
ADD TT IS ONT BAD ..
美 IS VERY GOOD ..
WORDS IS NOT MATCH ..
SUPPORT =]

2007-1-18 11:45 PM KAKAYEE:]
整得不錯喔 .. 但RYO BAN 2 的光點有D怪怪 ..
ICON好正 .. 其他都OK

2007-1-19 12:05 AM LaM=]
[b][color=Red]BAN字吾襯=]]
FEEL很好=]]
ICON吾錯``
其他都很好的了=]][/color][/b]

2007-1-19 01:31 PM DOUPU
ban幾好....但bh唔好....有d字唔襯
sup

2007-1-19 03:57 PM 小傻低*
ryo 第 1 個 ban 同 icon .. 山 p 的 ban 細 字 唔 系 咁 好 -0-

2007-1-19 04:41 PM Kathy..
全部ban都不錯呢
色都幾好:)
但字型唔太襯
sup

2007-1-19 04:52 PM 蒙妮卡x]`
第 1 個 字不太 MATCH
ICON 正!
最後那個整體很 MATCH ; ]
字色改改可能更好

sup

2007-1-19 06:45 PM iamBONNIE
第一個字色不太襯