I-See 論壇 » 頭像評評站 » arigatou ---

2007-1-19 12:02 PM RAIKE
arigatou ---

說真的
沒有什麼想說
只是感到無奈
不要把自己看得這麼重要
每個人只是微塵 . 包括我和你

多謝大家的評語
ありがとう
Thank you for giving comments

之前唔記得 post @o@
YA 3 的那個 . K 型咁濟 *v*
都係簽名的 YA3 好看 *v*
任何 by LJH 的東西 . 紅字 / RAIKE 字都是防盜 =3=

KEI+YUYA+DAICHAN 的 . RAIKE 字不用理

軒仔 + 彩的都是 cap 圖
整唔落去 . 就算了 @o@

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-1-19 05:02 PM 編輯 [/i]]

2007-1-19 01:09 PM wsyan.
red lips are attractive ,
  美化 is nice ,
BG match
   last two can be more clear,
Sup-`

2007-1-19 04:39 PM Kathy..
很好呢..ban的美化都很好
最後果個很白..
整體不錯呢
sup:)

2007-1-19 04:57 PM 蒙妮卡x]`
第 1 個 下面 d 白色 ( 框 ?! ) 幾得意 xd
第 2 個 超紅唇唷 *3*
整體很不錯,, 紅色字我幾中意 xd 不過搶過頭了
第 3 個紋深左少少,, 眼仔有 d 濛左 ( 關唔關事 ? )
第 4 個 正正正 ! >U<
第 5 個 沒整下去吧 ?! 美化不錯
第 6 個正 xd 不過唇不紅了呢 xddd

sup : )

2007-1-19 05:02 PM RAIKE
謝謝

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-1-19 04:57 PM 發表
第 1 個 下面 d 白色 ( 框 ?! ) 幾得意 xd
第 2 個 超紅唇唷 *3*
整體很不錯,, [color=Red]紅色字我幾中意 xd[/color] 不過搶過頭了
第 3 個紋深左少少,, 眼仔有 d 濛左 ( 關唔關事 ? )
第 4 個 正正正 ! >U<
第 5 個 沒整 ... [/quote]
紅字是防盜 -o-

[b][color=Red]回覆唔夠8字.警告1次 kathy[/color][/b]

[[i] 本帖最後由 ka-Thy` 於 2007-1-19 06:00 PM 編輯 [/i]]

2007-1-19 05:04 PM :Kaikoey:
美化令到條頸的色有點怪 ..
BAN刀是DS正 ! 是拉奇味道 X)
今天唱K去唱了餘震 .. 那MV令我想起E神 .. X)

2007-1-19 06:38 PM iamBONNIE
第一個在日記看過 x)
好有 feel . 色很美
第二個圖質的問題 ?!
紅唇大貴 & 張先生那個非常好
aya 的 左圖塊面矇左 d
美化好掂 *v*

2007-1-19 06:59 PM cat.
ban2 同 ban3右面個嘴都太紅 =3=
其他既都很好啊 =)
support

2007-1-19 07:40 PM wei.
BAN 的 FEEL 好 正呢!
整體十分好的呀...有幾張 D 人個嘴好紅呢@@"

2007-1-19 07:41 PM TWING
整體的美化都很好

係第3個落左紋?...圖質唔太好

其他既都好正呀

頁: [1]
查看完整版本: arigatou ---