I-See 論壇 » 吹水區 » 國際中華小姐競選2007

2007-1-21 05:52 PM kAYa}=D
國際中華小姐競選2007

琴 晚 既 賽 果 已 定
你 地 覺 得 點 呢?
你 既 心 水 有 無 拎 獎?
冠 軍:宋 熙 年{好 爆 冷 門}
亞 軍:呂 怡 萱{比 佢 拎 冠 軍 啦}
季 軍:陳 爽{見 到 你 就 不 爽 了..}
中 華 文 化 大 使:宋 熙 年{又 關 你 事?}
友 誼 小 姐:林 雅 志{無 野 好 講}
陳 茵 微 衰 曬*
你 地 又 覺 得 點 呢?@@`

2007-1-21 05:56 PM CHARMAINE晴
OK  LA....

宋熙年都OK的..係矮D(我覺得)(應該係第2名的)

呂怡萱...(想佢係第1)

陳爽....蠻可愛...都幾鍾意佢...

友誼小姐:林雅志(唔掂)

陳茵微...一向都唔鍾意佢...仲有D憎佢TIM

2007-1-21 06:09 PM K0K0
冠軍 - 宋熙年 :: 我覺得佢都OK既..  =]
亞軍 - 呂怡萱 :: 我想佢拎冠軍多D..  (因為佢家姐都係冠軍) ..XD
季軍 - 陳爽 :: 佢都唔差丫 .. 幾可愛的.. =]
友誼小姐 - 林雅志 :: 總是覺得怪怪的 @@"

估不到5強冇陳茵微 .. @@"

2007-1-21 06:30 PM -囍`-0-
我 想 呂 怡 荁 win 多 D ! T^T

2007-1-21 06:44 PM JOD!E
都ok喇"
吾會話太差d"

2007-1-21 08:32 PM kAYa}=D
[quote]原帖由 [i]綠茶妹B[/i] 於 2007-1-21 05:56 PM 發表
OK  LA....

宋熙年都OK的..係矮D(我覺得)(應該係第2名的)

呂怡萱...(想佢係第1)

陳爽....蠻可愛...都幾鍾意佢...

友誼小姐:林雅志(唔掂)

陳茵微...一向都唔鍾意佢...仲有D憎佢TIM [/quote]

無錯無錯,,
但陳茵微1個獎都無就真係幾o嘴下,,
但評判咁揀我地都無計..
如果呂怡萱拎第1咪好囉,,
係佢家姐到拎獎,,幾特別丫..

2007-1-21 08:33 PM kAYa}=D
[quote]原帖由 [i]K0K0[/i] 於 2007-1-21 06:09 PM 發表
冠軍 - 宋熙年 :: 我覺得佢都OK既..  =]
亞軍 - 呂怡萱 :: 我想佢拎冠軍多D..  (因為佢家姐都係冠軍) ..XD
季軍 - 陳爽 :: 佢都唔差丫 .. 幾可愛的.. =]
友誼小姐 - 林雅志 :: 總是覺得怪怪的 @@"

估不 ... [/quote]

林雅志個樣唔係好得,,
我覺得佢有d似米高積遜
但因為友誼小姐係講同人點樣溝通
唔會計個樣囉

2007-1-22 05:29 PM Nin
一個二個都好樣衰:em16:

2007-1-22 09:37 PM 恩愛明
我覺得陳爽令女d

2007-1-23 07:55 PM 琳琳豬
[color=Blue][u][b]唔多滿意"
佢地d本地音太吾準=(
得幾個講得巧[/b][/u][/color]

2007-1-26 01:24 PM lilyandlily
of coz 唔多滿意 la~~
they are really....==

頁: [1]
查看完整版本: 國際中華小姐競選2007