I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 你的父母反唔反對你拍拖ar??

2007-1-28 01:26 PM 三文魚_雯雯
你的父母反唔反對你拍拖ar??

我屋人反對嫁..!!
我仲同緊一個男仔拍拖丫..
我屋企人知道左..
甘點算好丫..
我地吾想分開...!><
有冇人可以幫到我丫...

2007-1-28 08:31 PM 小雅雅
NO:1!!
好野!!
我屋企反對嫁..!!
你唔好做埋D好易比佢地知道既野咪得LO!!
同我一樣`

2007-1-31 09:27 AM 愛老公的牙慈
我屋企人本身就話咁細5好拍拖,要緊張讀書~
但我每次拍拖,佢地都知,都有叫我5好拍,我冇理到佢地,
拍拖係我ge事,5關佢地事,之後佢就算知道我有拍,都冇理我~=]

2007-2-14 11:28 AM ※小綠〞
[color=Red]傻+咩....係家人刀會反對+ la""但係有邊幾個仔女會理佢地先得+""
好似禾....佢反對又點ja""佢刀5 g禾有無la~~禾有1堆佢刀5 g aaaaa...[/color]

2007-2-14 11:31 AM 露莎x]`
吾反對...but i won't too.....

2007-2-19 02:57 AM bobbycute
反對,,
佢口講就話拍拖無問題,
但係佢地又成日講拍拖的壞處.......= =''

2007-4-2 06:07 PM 靈◇
反對 --

不個佢地反對都冇用嫁啦       佢地好少理我既好多時都唔係到        就算理我我都唔會理佢地

2007-6-1 07:57 PM CAT!
其實我覺得..

大部分家長都唔中意自己個仔女拍拖..

可能係為左佢地好姐=]'''''

2007-7-7 10:30 PM H!u.
[align=center][color=Black][b]多數刀反對架la`

吾反對果d刀絕哂種la*[/b][/color][/align]

2007-7-8 08:44 PM SiuKi.
[color=Red]我仲記得之前果次`-0-"
我比牙媽發現左我拍拖*
牙媽只係話;
甘細個吾好拍拖住啦*
但我冇理到佢`
最尾佢都冇再話我"
甘樣系吾系姐系又反對變左吾反對?! -3-"[/color]

頁: [1]