2007-2-2 11:06 PM 細蝦
del po

del po

[[i] 本帖最後由 細蝦 於 2008-8-30 09:11 PM 編輯 [/i]]

2007-2-2 11:19 PM S!U蔥
[color=#090000]咁我就覺得a 就唔係仲意你
      係同你玩得埋ja
           因為你話你同佢地玩得好fd
       唔d既話就可能係仲意你
    但係好fd既話, 咁就冇咩可能係
        之後佢個fd 之前話仲意你
      可能佢係仲有少少仲意你
      因為世上冇一個人係話唔仲意就唔仲意
            如果佢仲意左第二個,,佢可能就會唔仲意你
                   以上既都係我覺得          [/color]

2007-2-2 11:26 PM 細蝦
[quote]原帖由 [i]傻蛋11號..=][/i] 於 2007-2-2 11:19 PM 發表
咁我就覺得a 就唔係仲意你
      係同你玩得埋ja
           因為你話你同佢地玩得好fd
       唔d既話就可能係仲意你
    但係好fd既話, 咁就冇咩可能係
        之後佢個fd 之前話仲意你
      可能佢係仲 ... [/quote]
但(a)d行為舉止同佢d fd好5同呀!!
我之前仲同(a)一齊過!!!

2007-2-2 11:31 PM S!U蔥
[color=#090000]原因既所在原來就係你同佢一齊過
                  你會唔會俾人個同你fd既男仔
       咁樣整你               ??[/color]

2007-2-2 11:36 PM 細蝦
[quote]原帖由 [i]傻蛋11號..=][/i] 於 2007-2-2 11:31 PM 發表
原因既所在原來就係你同佢一齊過
                  你會唔會俾人個同你fd既男仔
       咁樣整你               ?? [/quote]
我5會俾佢果d fd整!!
BC佢地5會咁整我,,得(a)sin會咁整我ja!!!

2007-2-2 11:44 PM S!U蔥
[color=#000000]可能我點講你都會覺得a仲意你
            其實有時都可以信下自己既直覺既
                          有時都幾準架
                  ^~^          你諗下你係咪無論我點講
              都仲覺得a仲意你la
                              如果係既,,我都幫唔到你
                   因為人覺得一樣野係就係
                       無謂要改變
                                          定係你仲喜歡他?![/color]

2007-2-2 11:47 PM 細蝦
[quote]原帖由 [i]傻蛋11號..=][/i] 於 2007-2-2 11:44 PM 發表
可能我點講你都會覺得a仲意你
            其實有時都可以信下自己既直覺既
                          有時都幾準架
                  ^~^          你諗下你係咪無論我點講
              都仲覺得a仲意你 ... [/quote]
可能係la!!
咁另外一果點呀!!

頁: [1]
查看完整版本: del po