I-See 論壇 » 頭像評評站 » 有兩個觀眾大嗌 I乜野Boyz

2007-2-3 07:46 PM TWING
有兩個觀眾大嗌 I乜野Boyz

拍品來的 ... 不 過 只 做 了 幾 個 .... 之 前 都 了 好 多 都 被 刪 了 -0-

[color=#1200ff]不 要 理 白 底 紅 字 [/color]

twins 的 .... 自 己 都 幾 喜 歡 的 ... 不 過 左 面 綠 了
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

這 個 冇 咩 特 別 ... 同 平 時 整 既 野 差 唔 多 ...

icon 照 cut 的 ...

2007-2-3 08:10 PM wei.
BAN 1 整體不錯呀...FEEL 好正!*
美化都好好 , 但係
左邊綠左小小 ,偏返藍 D 會好 D '

SAYUMI 的 整體很正 !

2007-2-3 08:32 PM RAIKE
左邊綠了點
其他都好 . 特別美化

SAYU 正

= ]

2007-2-3 09:04 PM hirochan
BAN1的框子好特別///

MIX同美化都很好,,,SAYU的,,美化好正,,FEEL很好~!!

2007-2-3 09:30 PM cat.
2個都超正啊 ..  很喜歡twins的 =  ]
ICON都唔錯 SUPPORT

2007-2-3 09:43 PM AR琪
2個都好正
TWINS的色好正 SUPPORT: ][

2007-2-3 09:56 PM WATERRR
TWINS的玩很正,好有FEEL,美得唔錯
SAYU的美化唔錯,整體唔錯,┼卜

2007-2-3 10:06 PM Kathy..
TWINS的很美呢!係左邊綠左D
SAYU的有一貫的風格..掂:)
SUP!

2007-2-3 11:01 PM iamBONNIE
美化 mix 都很好
twins 的框很特別 ~

2007-2-3 11:52 PM [F]SIX
道重很美 = ]
顏色好令,,

2007-2-4 02:07 AM bobbycute
BAN1,左邊的真是有點怪
BAN2,靚到癲~~XD
ICON,有框會唔會好D呢?

2007-2-4 01:23 PM miss.stephy