I-See 論壇 » 笑話區 » **網絡痴呆症的10大症狀 [睇下有冇你份]**

2007-2-4 08:10 PM a棋
**網絡痴呆症的10大症狀 [睇下有冇你份]**

1.早上起床後的第一件事和晚上睡覺前最後的一件事就是玩MSN/ICQ.

2.半夜三點去尿尿,回來時總會check下e-mail.

3.睇到文字underline左,總會用手指去點擊.

4.只要用英文打字,都會習慣性地打上.com

5.搭的士果陣時,會告訴司機地址是www.*****.com.(這不是link,不要點擊)

6.去買野果陣,會問售貨員'有冇免費的可以download?'

7.唔理邊個叫你去搵野,都會話'去yahoo/google搵下啦!'

8.發現市面上的通訊錄都唔用得,因為冇得自動分類.

9.一想搵人就上msn/icq,永遠都唔知道世界上有種工具叫電話

10.一見到呢個p0st就禁入黎see`"

中左1個都要回牙" >V<"

2007-2-4 08:15 PM 平凡的我

我犯左呢個症狀......咪好大穫.......

2007-2-4 08:16 PM 凍可樂
中左第10個=  =

2007-2-4 08:17 PM 哭`]_K

中左一個bor'' XD

2007-2-4 08:54 PM 愛在神起
只係中左最後果個

2007-2-4 09:25 PM 迷失。愛
中左幾個呀T^T
7.唔理邊個叫你去搵野,都會話'去yahoo/google搵下啦!'

9.一想搵人就上msn/icq,永遠都唔知道世界上有種工具叫電話

2007-2-4 11:49 PM 熊打令:D
[color=#120000][align=center][u][b]中驊
1.早上起床後的第一件事和晚上睡覺前最後的一件事就是玩MSN/ICQ.

2.半夜三點去尿尿,回來時總會check下e-mail.

kaka~[/b][/u][/align][/color]

2007-2-5 03:49 PM kenck192

中兩個無事ge....^^

2007-2-5 04:39 PM eric_lau20088
唉.............
我中曬ar
好慘ar!!!!!!

2007-2-5 04:48 PM CBABEx]`

e個邊個睇左都係架la

禁都比你諗到-3-

[[i] 本帖最後由 ceciLiaNYS 於 2007-2-5 05:29 PM 編輯 [/i]]

2007-2-5 06:06 PM 林滋滋
一見到呢個p0st就禁入黎see`"

我同大家一樣都中左呢個

2007-2-5 08:38 PM *屎味波板糖*
1,7同10
中左
哈哈哈哈

2007-2-6 01:57 PM 紅妹子
慘啦....

我中左第10個呀....

>.<

2007-2-6 10:17 PM ++

我犯左呢個症狀......咪好大穫.......

2007-2-7 12:13 AM ‵呀魚xd‵
中左...9同10   -3-::

大穫..點算好...   .3.""

2007-2-7 01:18 AM bobbycute
1.早上起床後的第一件事和晚上睡覺前最後的一件事就是玩MSN/ICQ.  <--中一半
10.一見到呢個p0st就禁入黎see`"   <--個個都中啦,,,=]

2007-2-8 05:14 PM ◆`顛喵_
好 彩 我 見 吾 到 呢 個 p0st先 入 黎 睇 姐-口-
我 系 睇 完 一 個 禁 下 一 主 題>v<"

2007-2-14 05:15 PM rayshih
我犯左3

6.去買野果陣,會問售貨員'有冇免費的可以download?'

2007-2-14 07:54 PM 一牙珊一
我中左最尾果面條~死--

2007-2-25 04:56 PM ♀LoveNiki♂
[b][color=#e300ff]一見到呢個p0st就禁入黎see

中左[/color][/b]

頁: [1] 2 3