I-See 論壇 » 你賣我買* » [ 出售 ]飛輪海首張同名專輯二三版台版 ( 兩隻只售百二蚊 ) + 雜誌

2007-2-11 01:09 PM RIRIKY
[ 出售 ]飛輪海首張同名專輯二三版台版 ( 兩隻只售百二蚊 ) + 雜誌

[color=Red]出售飛輪海首張同名專輯二三版台版 . . [ 送海報 ]
99%新 . .無聽過 . .
個套仲起度 . . 只系介開左個開口位 c h e c k 下 d 野齊吾齊 . .
一隻七十五蚊 . . 兩隻就百二 . . [ 底到爛 ! ]
[/color]

[color=Pink]出售終極一班原聲大碟 [ 特別版 ] . . 已絕版 . .
同上的一樣 . . 個套仲起度同無聽過 . .
現只售八十大元 . .
[/color]

[color=Orange]出售台灣雜誌 p l a y . .
N o 1 0 , 1 1 [ 0 6 ]  0 1 [ 0 7 ]
全只售十七蚊本 . .
贈品齊全 !
[/color]

[color=Black][size=3]可在大埔 . . 沙田或 m k 交收 . .
有意的可留 c m . . p m 或 a d d . .
[email]tszkwan_riky@hotmail.com[/email][/size][/color]

[[i] 本帖最後由 R!riKy 於 2007-2-11 01:10 PM 編輯 [/i]]

2007-2-11 01:11 PM 索女喪屍機關槍
你係咪要張飛輪膠卡架....仲未收到WO...MSN你又吾應..PM又吾回..係咪玩野牙..

2007-2-11 01:14 PM RIRIKY
[quote]原帖由 [i]~Nicole`詩~[/i] 於 2007-2-11 01:11 PM 發表
你係咪要張飛輪膠卡架....仲未收到WO...MSN你又吾應..PM又吾回..係咪玩野牙.. [/quote]

我寄左喇 ! . . 乜你收吾到咩 . . ?
m s n 果時我吾起位麻 . .
仲有 . . 麻煩下次你講 d 同主題無關既野吾好回 p0 .  .
p m 我好了 !

2007-2-11 01:24 PM 索女喪屍機關槍
[quote]原帖由 [i]R!riKy[/i] 於 2007-2-11 13:14 發表

我寄左喇 ! . . 乜你收吾到咩 . . ?
m s n 果時我吾起位麻 . .
仲有 . . 麻煩下次你講 d 同主題無關既野吾好回 p0 .  .
p m 我好了 ! [/quote]
我有PM你啵.........

頁: [1]