I-See 論壇 » 你賣我買* » [徵求] 好多野=]]``o吾知有冇人有``

2007-2-11 01:49 PM K蚊
[徵求] 好多野=]]``o吾知有冇人有``

我想徵幾樣野呀``` 唔知有冇人有呢!!??*```

以下係我想要ge野=]]*

1) 6分庫    1條      $10 內          {最好係全黑色}
2) 7分庫    1條      $10 內          {最好係全黑色}
3) 牛仔庫  1條      $40 內          {最好係深藍色,, size: L~Xl}
4) 直髮膏  1枝      $20 內          {一定要work ge }
5) 3            幾件    $20 內@1     {要令ge.. }
6) 嬲          2件      $30 內          {唔要短嬲..}

以上D野唔知大家有冇呢???
有ge唔該post 相,,,  講價$$..
or pm 我..  thz

2007-2-12 11:29 PM 軒仔`
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

裡面有3同嬲
想睇清楚欓Jor有興趣既可以pm我=]

2007-2-14 03:28 PM candy妹

睇下d 褲
地方就到我交易有得平  xd

岩ge pm我啦~

2007-2-16 10:22 PM ~Emily~
睇下.可議價:]

2007-2-16 11:25 PM 鬼-.-

2007-2-18 10:46 PM *草莓子*
日系●間條●波點●polo●衫●裙●褲●外套●背心●帽●連身裙●頸巾●鞋$20起!近100件 買4送2

岩既pm!!

2007-2-25 06:11 PM aChinG`

希望岩你*0*

2007-2-27 01:07 PM Akaisha_Oki

岩 麻?

頁: [1]