I-See 論壇 » 心理測驗區 » [獨家猛料]] 你星座可能已經改變左

2007-2-11 01:55 PM KOSAbaby.
[獨家猛料]] 你星座可能已經改變左

[u][align=center][color=Green]星座日期已經換了囉∼快快看看

由於地軸的變動,太陽系的移動及各甯P本身的運動等原因,現在的黃道星座位置與兩千年前的大不相同,其變動後的正確日期如下:
牡羊 : 04/19 --- 05/13
金牛 : 05/14 --- 06/22
雙子 : 06/23 --- 07/21
巨蟹 : 07/22 --- 08/10
獅子 : 08/11 --- 09/16
處女 : 09/17 --- 10/31
天秤 : 11/01 --- 11/23
天蠍 : 11/24 --- 11/29
蛇夫 : 11/30 --- 12/17
射手 : 12/18 --- 01/19
魔羯 : 01/20 --- 02/17
寶瓶 : 02/18 --- 03/12
雙魚 : 03/13 --- 04/18

蛇夫座成為黃道〝十三宮〞的一員!原本龐大的蠍子們要重新規整,
只有從十一月二十四到十一月二十九這五天[/color][/align][/u]

2007-2-11 02:47 PM 傻婆蔚-____v`
下!
唔係呀ma?!
咁我咪係天蠍座=v=
龐大的=v=

2007-2-11 02:52 PM KeiaKo
咁我應該信新定舊~!?

2007-2-11 03:59 PM 愛在神起
咁我咪變左做牧羊座-.-...

2007-2-11 05:51 PM 露莎x]`
gum i am 雙子lor.....no way>o<

2007-2-16 04:03 PM 似淚的雨
佢係新定舊...我都仲係雙魚座-0-"

2007-2-16 04:09 PM yoyo122
我變左,,
蛇夫 : 11/30 --- 12/17 - -?!

2007-2-16 05:16 PM Ka-ty:s
轉左做寶瓶.....kaka

2007-2-16 06:14 PM NIcKa蛋
本來巨蟹,,e+雙子~~

2007-2-16 06:22 PM 平凡的我
我變左做獅子座.......我中2係處女多D....

2007-2-16 08:38 PM S!UYAN420
變左牧羊座-V-

2007-2-20 09:42 AM 三文魚_雯雯
下..我本身水瓶座嫁喎..
甘我咪係魔羯座...吾制丫!>_<"

2007-2-20 12:13 PM [[童]
[color=#000000]獅子 : 08/11 --- 09/16
變佐**[/color]

2007-2-24 03:15 PM 52hiroki
吖...
咁我e+未變咗魔羯lo~
我本來係水瓶座ga!!
唔制ar! >.<
我要做返水瓶ar! :'-(

2007-2-24 11:01 PM ╭傻*豬*恩╯
下....係咪真嫁???
我本身巨蟹.....依加變左雙子呀!!!
我唔制....我中2巨蟹多d呀

2007-2-25 03:14 PM 小彤^W^
我本身巨蟹座.....
宜加變鷘糷l座....
係唔係真嫁??

2007-2-25 03:22 PM 柒鼠鼠
蛇夫姐係咩座呀  好似未聽過=="

頁: [1]