I-See 論壇 » 頭像評評站 » MaNY Xd....

2007-2-11 02:06 PM hirochan
MaNY Xd....

ICON...
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

BAN:...

唔覺意post錯咗,,呢張yui係mix的////

reina 外風好爛,,不會弄= =

MIX BAN子...

送給人i的BG BAN..BG好爛...= =

[color=purple][size=3][b]回吓la...post度我死吓死下.= =[/size][/color][/b]

2007-2-11 02:13 PM kar.
wow

全部也很美 由其是reina外風的那個  des同色&bh 都很match@@

ai的bg ban 字唔係好襯

2007-2-11 02:17 PM cat.
ICON好美呢 ^^~
REINA果個串錯字=V="
鐘意尾2果個BAN ^^ 面上既紋可以擦走
SUPPORT!

[[i] 本帖最後由 cat. 於 2007-2-11 02:18 PM 編輯 [/i]]

2007-2-11 02:19 PM bobbycute
哎呀呀,真係好靚.....=]
iconz第二行第一個係唔係美化得白over左?
.星面色有點兒........
ban3_yui ban,design is gd
但美化over la i think,,
mix ban2,框特別,,黑左d,,
fi ban,,眼睛黑得over la,,
ai bg ban,,美化得,
框得,
字深dd會好d,,

真係唔係好識評,請見諒!>.<

sup*  =]

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2007-2-11 02:23 PM 編輯 [/i]]

2007-2-11 02:59 PM PUrrr-`;]
全部都好正*U*
第3個YUI BAN的字快看不見了`
R.T下風BAN一點也不爛`
少左個A呢-\/-`

SUP`=]

2007-2-11 03:43 PM hirochan
[quote]原帖由 [i]cat.[/i] 於 2007-2-11 02:17 PM 發表
ICON好美呢 ^^~
REINA果個串錯字=V="
鐘意尾2果個BAN ^^ 面上既紋可以擦走
SUPPORT! [/quote]

一點都不美,,點比得上樓主哥D呀....

成日都打錯咗REINA哥名...真係有D問題呀我= =

2007-2-11 04:31 PM F!esTa:P
d icon呀!

超may呀!我好愛yui的~呵呵~粉紅呀!.3.

你的ban好令

不過yui ban 的字字唔好

kat-tun的feel超好

bg ban都唔錯~

2007-2-11 06:15 PM :Kaikoey:
你是不是pxxfxxx那位 xdd`
ban很好 .. 第3個ban字型不太match`
最尾的愛醬ban細字怪怪地 !
^v^ 其他刀很好 !

2007-2-11 06:28 PM RAIKE
BAN :: EMI 的 MIX 可以更自然
KAME 的不知哪裡怪
FI 框麻麻
很欣賞 KT & REINA { 紅紅的那個 }
其他都不錯= ]

2007-2-11 06:29 PM TWING
icon 係yui 第一個白左d ...其他都很好

ban 1 mix 得 怪 怪 地 咁 ... 但又幾特別 ...

2 ..  不錯   3.. 字麻麻   

4, 5,6..  正 ... .

田中既紋淺d更好 ....

其他既ban .... 整 體 都 很 好 呀 ...

support

ps ... 太多野了-0- .. 好 難 評 晒

2007-2-11 06:31 PM 蒙妮卡x]`
第 4 個 光左 少少
之後全部都好靚!
最中意 REINA 外風果個!
des 很好的 ; )

SUP!

2007-2-11 06:59 PM hirochan
謝謝樓上各位大大呢~!!!

[quote]原帖由 [i]牙糕''[/i] 於 2007-2-11 06:15 PM 發表
你是不是pxxfxxx那位 xdd`
ban很好 .. 第3個ban字型不太match`
最尾的愛醬ban細字怪怪地 !
^v^ 其他刀很好 ! [/quote]
我是呢^.^THX多次樓主既教學...~!!

[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-2-11 06:28 PM 發表
BAN :: EMI 的 MIX 可以更自然
KAME 的不知哪裡怪
FI 框麻麻
很欣賞 KT & REINA { 紅紅的那個 }
其他都不錯= ] [/quote]

我也FEEL那張怪怪的..可能係美化同TT不太MATCH..怪了...

2007-2-11 08:40 PM 小ying`.
全 部 都 好 正 ^^
reina 串 個 字 -口-`   係 reina tanaka *U*
SUP .

2007-2-11 08:53 PM mikii
全部都好正
reina的很美 des好正

2007-2-11 09:06 PM iamBONNIE
去左 j-pop 評了
整體美化 mix 都不錯
fi 的陰影有點紅  [在j-pop裡說了黃0rz]
reina ban 圖質素怪怪

2007-2-11 09:28 PM AR琪
icon都好靚  
emi kAT-TUN的都很美
FIONA的紅左D
AI的頭下的BH唔要會好D
十分之漂亮 : ]

頁: [1]
查看完整版本: MaNY Xd....