I-See 論壇 » 娛樂圈大事 » [轉]澤尻繪里香改名英龍華

2007-2-11 10:36 PM 冰..xD
[轉]澤尻繪里香改名英龍華

憑日劇《一公升眼淚》火速上位的澤尻繪里香    ,不單在日本人氣急升,片約不斷,港台兩地亦有不少影迷追捧,且看《一》劇在港播出大結局時,最高收視達19點,觀眾人數超過122萬便可知一二。

不過,日後亞洲Fans可能要改口稱呼她做「澤尻英龍華」。據台灣    傳媒透露,澤尻所屬的日本經理人公司Stardust最近通知台灣片商,稍後她的新片《手紙》在當地上映時,希望傳媒可以統一稱呼她做澤尻英龍華,原因是發音響亮和更有氣勢云云。
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 b!uSuet__ 於 2007-2-20 01:40 PM 編輯 [/i]]

2007-2-11 10:39 PM em.fling`
[color=Black][u]TH!S NAME IS S0 BAD `!![/u][/color]

2007-2-11 10:42 PM Demon.
知咗好耐`=3= 不太喜她和她的名`

2007-2-11 10:46 PM 小霞.
我一早便知道了
不過對於佢係我大本 改左名都係冇變的
只是名字比較難聽而已
唱歌 劇集都是我主要喜愛的原因
名字只是次要

因此她改了名都沒有什麼問題

2007-2-11 10:47 PM bobbycute
個名好怪......= =
不過人還是一樣,,=]

2007-2-12 09:14 PM CHARMAINE晴
澤尻繪里香呢個好好多...

雖然我不是她的FANS...但我都唔想佢改名

2007-2-13 06:29 PM jenny0050010
但其實我都係feel 澤尻繪里香...好聽d^^
xddd'''

2007-2-13 07:58 PM KOSAbaby.
[u][align=center][color=Green]吾想佢轉名名牙``

一D都吾好聽既`

成個男仔名甘`[/color][/align][/u]

2007-2-14 06:18 PM JHRR
the name just like boys' name, i don't like it

2007-2-14 06:21 PM ``丫玲
個名真係幾男仔下-V-'''
做咩無端端要改名=V='

2007-2-14 11:32 PM 邪惡〝〞忽-3-
英龍華..=口="
我之前仲而為呢個係佢戲名tim..
原來係真名-.-"
個名幾好..but我覺得都係繪理香好d-v-

2007-2-15 07:35 PM rainietse
唔係咁中意佢個名!!~

2007-2-15 10:31 PM Ying
佢個名好男仔同好難聽呀

2007-2-15 11:09 PM 。冬瓜
上次響「YES!!」見過個新名,初頭以為佢打錯字...........= ="

2007-2-16 02:16 AM xiaotung=]
英龍華-0=
我覺得有d man man 地XDXD

2007-2-19 10:16 AM 平凡的我
我覺得佢之前個名好聽D..........

2007-2-19 02:33 PM [:琪
我覺得澤尻英龍華喱個名好似個男仔名,佢之前嗰個名好聽D......

2007-2-19 02:33 PM 櫻翎
漢字好核突 =3="
SAWAJIRI ERYUKA /口\
日文都OK既不過怪怪地"

2007-2-19 02:35 PM S-ECRET;3
我覺得都係繪理香好d

2007-2-21 09:39 AM 小楠`
知左好耐了.
不過唔囍歡英龍華@@

頁: [1] 2