I-See 論壇 » 髮型設計區 » [問] 直髮膏`

2007-2-12 10:42 PM {癲}蚊`-.-
[問] 直髮膏`

[b][u][color=Black][align=center]`我D髮尾成日向外翹..-3-"
BUT老豆牙媽吾比電直..
我想問用直髮膏得吾得架?!
同夠吾夠直架用左之後?!
吾該哂..=][/align][/color][/u][/b]

[color=Red][align=center][u]甘你地個人認為直髮夾效果好D定直髮膏??
謝=][/u][/align][/color]

[[i] 本帖最後由 白痴﹏蚊b 於 2007-2-13 09:40 PM 編輯 [/i]]

2007-2-12 10:47 PM KOSAbaby.
[u][align=center][color=Green]不如梨買反個直髮夾LA*-}}

得閒又可以夾下-口-*

都系幾十蚊姐MA*[/color][/align][/u]

2007-2-12 11:12 PM {癲}蚊`-.-
[quote]原帖由 [i]﹟`蚊BABE=}[/i] 於 2007-2-12 10:47 PM 發表
不如梨買反個直髮夾LA*-}}

得閒又可以夾下-口-*

都系幾十蚊姐MA* [/quote]

[color=Black][b][align=center]1.} 效果怎樣?-3-
2.}邊度有得賣?
THZ..=][/align][/b][/color]

2007-2-12 11:25 PM xiaotung=]
直髮膏你照足佢指示做既話同電負離冇乜分別///
我之前係SA LONG電完曲...媽咪係屋企用直髮膏幫我整返直..之前都冇曲返=]
只於邊到有得買...就應該要去D專賣頭髮用品既補先有...話姐有D SA LONG都有..不過好小=]

直髮夾要日日夾..洗完又曲反...好似要幾百蚊..唔係咩XD=]=]

2007-2-13 03:28 PM {癲}蚊`-.-
[quote]原帖由 [i]-妄|想`kOEY=][/i] 於 2007-2-12 11:25 PM 發表
直髮膏你照足佢指示做既話同電負離冇乜分別///
我之前係SA LONG電完曲...媽咪係屋企用直髮膏幫我整返直..之前都冇曲返=]
只於邊到有得買...就應該要去D專賣頭髮用品既補先有...話姐有D SA LONG都有..不過好小=] ... [/quote]
[color=Black][u][align=center]哦..明了=]
謝!!!!![/align][/u][/color]

2007-2-13 05:30 PM 一牙珊一
直髮膏都ok 0既~但係我上次用直髮膏整完之後~
個髮尾好"cake"~同埋頭髮好dry~建議用直髮夾啦
而家都唔係好貴架咋.......

2007-2-13 09:38 PM {癲}蚊`-.-
[quote]原帖由 [i]一牙珊一[/i] 於 2007-2-13 05:30 PM 發表
直髮膏都ok 0既~但係我上次用直髮膏整完之後~
個髮尾好"cake"~同埋頭髮好dry~建議用直髮夾啦
而家都唔係好貴架咋....... [/quote]
[u][color=Black][align=center]甘直髮夾效果好D定直髮膏-3-"
效果=直吾直[/align][/color][/u]

2007-2-14 10:08 AM KOSAbaby.
[quote]原帖由 [i]白痴﹏蚊b[/i] 於 2007-2-12 11:12 PM 發表

1.} 效果怎樣?-3-
2.}邊度有得賣?
THZ..=] [/quote]

[u][align=center][color=Green]
同負理子差吾多`

只不過的是`

1}洗完會正常反`

姐系要成日電L0R

如果梨冇甘既時間就吾好買L0R

錢就幾十蚊`

MK有得買`[/color][/align][/u]

2007-2-14 10:10 AM KOSAbaby.
[quote]原帖由 [i]白痴﹏蚊b[/i] 於 2007-2-13 09:38 PM 發表

甘直髮夾效果好D定直髮膏-3-"
效果=直吾直 [/quote]

[color=Green]直髮夾一`定系直D`

因為梨覺得吾空咪再電直D L0R

但膏正完吾直就要再正過`[/color]

2007-2-14 09:31 PM `IcEbAbE=3
直得濟,,
好怪耶-口-"..
得閒黎我屋企夾夾夾MA,, xDD"

2007-2-14 10:18 PM {癲}蚊`-.-
[quote]原帖由 [i]((_冰'Ice[/i] 於 2007-2-14 09:31 PM 發表
直得濟,,
好怪耶-口-"..
得閒黎我屋企夾夾夾MA,, xDD" [/quote]
[color=Black][u][align=center]NA...你話架..
到時我去到你屋企咪鬼玩野-3-"[/align][/u][/color]

2007-2-15 03:04 PM D!N-SHEUNG`:)
個人意見-}}*

其實刀差吾多 ..不過最好當然電直佢 ..
[color=Red]直髮夾[/color]同[color=Blue]直髮膏[/color]刀系一次性既*
[color=Blue]直髮膏[/color]就可以自已Gel型個頭 ..{不過要保持清潔 ,需日日洗頭}
[color=Red]直髮夾[/color]就電完好自然 ..不過刀系一次性 ..

P.S:[color=Red]直髮夾[/color]岩可愛女仔 ..[color=Blue]直髮膏[/color]岩型d/潮d既女仔*

2007-2-15 07:23 PM {癲}蚊`-.-
[quote]原帖由 [i]SIUDIN:][/i] 於 2007-2-15 03:04 PM 發表
個人意見-}}*

其實刀差吾多 ..不過最好當然電直佢 ..
直髮夾同直髮膏刀系一次性既*
直髮膏就可以自已Gel型個頭 ..{不過要保持清潔 ,需日日洗頭}
直髮夾就電完好自然 ..不過刀系一次性 ..

P.S:直髮夾岩可 ... [/quote]
[color=Black][u]蠻詳細的呢!!-3-"
謝!! ]]`[/u][/color]

2007-2-15 08:48 PM `IcEbAbE=3
我推〝
其實我是來呃POZ的@\/@〝
這麼煩〝
不如你電直它還快捷吧-口-〝

2008-2-16 11:05 PM `{iiiamyAN}
我就覺得用直髮膏好d -v-
因為佢keep得耐d咖=)
而且直髮夾要日日電..好傷咖`-3-

頁: [1]
查看完整版本: [問] 直髮膏`