I-See 論壇 » 學校區 » 迦密聖道中學 » 你地覺得學校有冇....

2007-2-14 10:32 AM 匿名
你地覺得學校有冇....

你地覺得學校有冇{鬼}嫁..:em141:

2007-2-14 10:36 AM 匿名
我覺得有........

所以我唔噤自己一個去廁所......

好驚ar!!!!!

2007-2-14 10:38 AM 匿名
吾係好覺...
牙KO..乜你覺得有咩?

2007-2-14 10:38 AM 匿名
我係116室同幾個同學一齊見到嫁..見到有幾個影同埋一個『M』字的英文字>_"

2007-2-14 10:43 AM 匿名
嘩....>^<...
咁恐怖!!!???

2007-2-14 11:01 AM 匿名
我地朗誦緊嫁MA~之後有一個動作要{坐下}..之後我定左咁SEE住個黑板..之後冇{坐下}..我D同學問我做咩//我話我見到D[野]..之後佢地話"下..唔係呀"之後佢地個個都SEE左個黑板..佢地開始見到啦~大家仲一齊話見唔見到個英文字呀..之後大家話係個{M}字..就知道我地冇睇錯.

2007-2-14 11:06 AM 匿名
我地仲see 到有個人影.........

係真ga!!!!!!

2007-2-14 11:34 AM 匿名
好恐怖牙!!!
咁你地一定驚到震!!

2007-2-14 12:06 PM 匿名
M字!?!?
麥當當!??!

2007-2-14 12:56 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]牙Ko~[/i] 於 2007-2-14 11:01 AM 發表
我地朗誦緊嫁MA~之後有一個動作要{坐下}..之後我定左咁SEE住個黑板..之後冇{坐下}..我D同學問我做咩//我話我見到D..之後佢地話"下..唔係呀"之後佢地個個都SEE左個黑板..佢地開始見到啦~大家仲一齊話見唔 ... [/quote]

朗誦!?!?
姐係LINGLING都有份喇...

2007-2-14 02:19 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]sUkWa]][/i] 於 2007-2-14 12:56 發表

朗誦!?!?
姐係LINGLING都有份喇... [/quote]
唔怪得知咁熟啦...
不過我見唔到...因為個時都冇人話俾我知><'''

2007-2-14 04:27 PM 匿名
我估GA咋...

2007-3-5 11:43 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]牙Ko~[/i] 於 2007-2-14 10:38 AM 發表
我係116室同幾個同學一齊見到嫁..見到有幾個影同埋一個『M』字的英文字>_" [/quote]

同幾個同學一齊見到嫁
                 ↓  
  我係其中一個

2007-3-5 11:45 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]﹢暉暉`▂[/i] 於 2007-2-14 12:07 PM 發表
會唔會遲d見到麥當勞叔叔呀><" [/quote]

見到麥當勞叔叔我仲驚
  HE HE~

2007-3-5 11:46 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]sUkWa]][/i] 於 2007-2-14 12:06 PM 發表
M字!?!?
麥當當!??! [/quote]

no`no`no`

M字解 [color=#ff0024]M[/color]AI [color=#ff003f]M[/color]AI

2007-3-5 11:47 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]JoDy~[/i] 於 2007-3-5 11:46 PM 發表

no`no`no`

M字解 MAI MAI [/quote]

嘩~好驚ar~MAI MAI  喎~

2007-3-6 02:43 PM 匿名
小心麥當當叔叔出黎......

請你食薯條牙~~~~~~!!

頁: [1]
查看完整版本: 你地覺得學校有冇....