I-See 論壇 » TW empire » 可米專區 » 飛飛獎項大結算!____ {又多了一個l0`*\/\/*}

2007-2-15 02:33 PM v仔.
飛飛獎項大結算!____ {又多了一個l0`*\/\/*}

[color=Red]2006年飛輪海所奪得的獎項[/color]
1) TVB8最佳組合獎絧獎
2) 新城勁爆海外新人王
雪碧榜3項:
3) 台灣地區我最喜愛人氣偶像獎
4) 只對你有感覺--最優秀合唱歌曲獎
5) 台灣地區最優秀組合獎
6) 第29屆十大中文金曲頒獎音樂會
最有前途新人獎 優異獎:飛輪海
7) 第二屆數位音樂風雲榜頒獎典禮(KKBOX)
年度二十大單曲 只對你有感覺 飛輪海
8) 第二屆數位音樂風雲榜頒獎典禮(KKBOX)
年度偶像劇原聲帶大賞
花樣少年少女 電視原聲帶

[color=Red]2007年飛輪海所奪得的獎項[/color]
9) Hito 2007流行音樂獎
年度Hito男團體 飛輪海
10) 2007年TVB8金曲榜第一季季選
第13首金曲-飛輪海--超喜歡你
11)加拿大中文電台一個《2006加拿大至HIT歌曲排行榜》國語類別的【全國推崇新組合】
12)英國倫敦國際廣播電台的投票活動中,,得到【最受歡迎華人組合】

[color=Orange]
飛飛出道了一年就取得超好的成績耶!=]
資料沒缺吧? 我只知道有這些
[有缺的請告訴我喔!^^][/color]

[[i] 本帖最後由 。irene。 於 2007-3-7 04:13 PM 編輯 [/i]]

2007-2-15 02:34 PM RIRIKY
出左道無耐就攞到甘多獎 !
飛飛實至名歸 !

2007-2-15 03:18 PM 招SA
wa....好多喔..
好棒喔...一定要再加油!!

2007-2-15 08:39 PM 餅`Y-IN
對耶!
飛飛只出度一年 ..就有很好的成績 !
你們要繼續加油喔 !!
支持你們 ~

2007-2-15 10:36 PM YanYan~
加油ar!!
永遠都支持你地..........

2007-2-21 10:39 PM 婷..
[u]加油牙*
飛飛,,,
我會永遠支持你的....[/u]

2007-3-23 07:48 PM Fan_jackyfans
飛飛出左道無耐
就攞到甘多獎 ~~
好勁啊^^

2007-5-2 11:26 AM LaM=]
[u][b][color=Black]飛飛超勁喔,,!!
加油,,再攞多D ^3^''![/color][/b][/u]

2007-5-28 08:31 PM .Kaolu!
飛飛好勁牙!!!永遠支持你地.....

2007-7-18 07:41 PM JaneJane
哇~~~
佢地出道冇幾耐就已經攞左咁多獎la...
真係西利a...
希望佢地繼續努力la~~~!!

2007-7-28 01:05 PM mi_911
真係勁牙!我永遠支持佢地*

2007-7-28 05:43 PM wmanman
一出道人氣已經係咁直升xD

2007-9-24 07:34 PM K★QUI
[color=Black]飛飛實至名歸! 有實力有樣子 :)[/color]

2007-12-8 11:53 PM 細路女=]
1定的啊.
誰叫飛飛是最棒的啊.>w<"
我愛飛飛呀>w<"

2007-12-15 09:28 PM Vicky_laf
好勁呀 飛飛
繼續支持你地
飛飛一定是最棒的

2008-9-16 07:01 PM KaI_女
[color=Pink][b]飛飛果然係叻叻呀=v=
4ever love 佢地呀=][/b][/color]

頁: [1]