I-See 論壇 » 頭像拍賣區 » 頭像收買區 »       ‵ 收 GaZettE xg ban . ban . icon { 中 價 - 高 價 }

2007-2-20 12:06 AM 西瓜仔a_a
      ‵ 收 GaZettE xg ban . ban . icon { 中 價 - 高 價 }

[u][b][color=Black]‵ 收的星!; Gazette
‵ 收的東!; xg ban [ 56o x 22o 或以上 ] . ban . icon
‵ 價錢!; 1oo-2ooo不等.
‵ 我個名!; cathy; xg ban的要打[ 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 ] <--必須
‵ 要求!; 有自己style; 吾要太光.最好暗d. 吾好太鮮.
‵ 數量!; 1-1o不等.
‵ 圖!; 下面. 看描述的星名.[/color][/b][/u]

[[i] 本帖最後由 流鬼. 於 2007-2-22 06:49 PM 編輯 [/i]]

2007-2-20 02:44 PM wei.
一個 RUKI GE BAN.....
原來你都中意 GAZETTE 架!?
我都好中意架*V*!

呢個 BAN 送你啦!
有咩想改可以同我講,我有 SAVE PS 檔 :)

2007-2-20 03:14 PM 西瓜仔a_a
[quote]原帖由 [i]蠢__:][/i] 於 2007-2-20 02:44 PM 發表
一個 RUKI GE BAN.....
原來你都中意 GAZETTE 架!?
我都好中意架*V*!

呢個 BAN 送你啦!
有咩想改可以同我講,我有 SAVE PS 檔 :) [/quote]

55 :em23:  佢地d歌太正了:)xd
[u][b]WEI 1定要收$$ >3<[/b][/u]
有個小小要求>vvv<
想改改字型...>3333<''
麻煩晒!
改左出價:]

[[i] 本帖最後由 流鬼. 於 2007-2-20 03:21 PM 編輯 [/i]]

2007-2-20 03:34 PM wei.
[quote]原帖由 [i]流鬼.[/i] 於 2007-2-20 03:14 PM 發表

55 :em23:  佢地d歌太正了:)xd
WAI 1定要收$$ >3<
有個小小要求>vvv<
想改改字型...>3333<''
麻煩晒!
改左出價:] [/quote]
係呀!佢地 D 歌真係好正>V<!
佢地 GE 新歌都不錯呀!

改左字型啦!
不過唔知你中唔中意^V^""

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 蠢__:] 於 2007-2-20 03:37 PM 編輯 [/i]]

2007-2-20 03:42 PM 西瓜仔a_a
[quote]原帖由 [i]蠢__:][/i] 於 2007-2-20 03:34 PM 發表

係呀!佢地 D 歌真係好正>V<!
佢地 GE 新歌都不錯呀!

改左字型啦!
不過唔知你中唔中意^V^""

**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]

55! 搞到我勁狂播佢地d mv xd!

好正唷>3<!
收我甘小$$>000<
thx晒:)!
歡迎下次再整xd!

頁: [1]