I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 勁舞團 » 唔好意c...我想問...[急急!!]

2007-2-22 12:07 AM 冰..xD
唔好意c...我想問...[急急!!]

我想問呢勁舞團咪係官方網Down既..
但係我唔知係台灣定香港..
香港個個Down又好內= =
又無理由- -
咁我想知你地係台灣定香港官網Down..
因為我唔想用Foxy同碟..
唔該可否給條link我Down呀..

[color=Red]唔知是否應在這區問..
請好心人士幫忙!![/color]

2007-2-22 12:19 AM *aR糖*
我用Foxy dl嫁,會快d....
多數d人起hk網到dl呀....

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-2-22 07:28 AM 熊打令:D
當然係鰣輕鉽茤x網度Download的啦~
就算download得慢都好~
上上i-see傾傾計~
睏巀悽
就download完喇~-3-''

2007-2-22 01:04 PM 冰..xD
[quote]原帖由 [i]koalabear0411[/i] 於 2007-2-22 07:28 發表
當然係鰣輕鉽茤x網度Download的啦~
就算download得慢都好~
上上i-see傾傾計~
睏巀悽
就download完喇~-3-'' [/quote]
一定要dl2.0??
但係成GB..
跟住佢話剩餘時間120小時= =

2007-2-22 04:46 PM      
[quote]原帖由 [i]b!uSuet__[/i] 於 2007-2-22 01:04 PM 發表

一定要dl2.0??
但係成GB..
跟住佢話剩餘時間120小時= = [/quote]
用迅雷or  Foxy Down

2007-2-22 06:40 PM 糕-3-{GO`}
我用foxy down,,
香港《勁舞團》2.0 版  <~copy lee個
係foxy貼番...
唔好down壓縮檔,,
down主程式..
比係官方down快好多...
就可以了:]