I-See 論壇 » 頭像評評站 » 你的生日

2007-2-27 01:36 AM manki..
你的生日

美貴, 生日快樂唷-v-   >> 07.2.26

ban 仔沒時間弄t_t....
很忙的日子,,,= =!!!

申post 的ban 仔一定盡快趕給大家,

亂弄一通@@

還是接受不了光井愛佳..
她總是這樣笑..笑..笑..
我還是受不了=.=

2007-2-27 01:32 PM :Kaikoey:
牙人果然是一樣 XD
我刀不喜她 -V-
XDDD 07BAN很好 !
MM BAN就是BG有點怪 .. 其他刀很好 ^\/^ !

2007-2-27 02:03 PM VanessaXTabo
m m   b a n 的 紅 色 g e 光 好 靚 -333-

r e i n a 中 的 影 幾 好 ,,不 過 有 少 少 暗 ,,

光 井 的 笑 容,,哈 !

2007-2-27 02:26 PM 火火.
琪仔 : ) 返黎捧你場 係咪好高興SIN XD
咁耐你都係整得咁令 :D 07很棒!

光井的笑容很 ... =_=+

2007-2-27 05:48 PM RAIKE
07 的很好 .
色實點更好看 . 更突出

ICONS . 底怪怪地
其他都好
:)

2007-2-27 05:49 PM iamBONNIE
reina ban 很美
框 . 色都很好
mm ban 質素刻意這樣弄的啊?
感覺都很不錯=]

2007-2-27 08:16 PM lilyandlily
design is very good~
colour....i like it....
all the things are gd

2007-2-27 10:18 PM 牙儀''
娘子 . 很久不見!

REINA的BAN整得很好!
不過第3個REINA有點怪. 不要好點 ..

MM BAN 也不錯 .. 不過光了點吧 .

2007-2-27 11:09 PM manki..
KO:: 真的MA?! 真岩FEEL 唷-V-"xD

vanessa:: 你也不愛ma?!她的笑容,, 謝了

火":: 你失踪那兒了? 掛死人家,xD...  謝你唷,

RAIKE:: 我也想實.. 但實好似吾知點甘,,哈哈

BONNIE:: 是突登的呀,,^^"

LILY:: THXX

相公:: ><你回家了MA?! 有沒有收那BAN 呀 ?!  

是嘛,, 我後期才家的唷..

2007-2-28 02:02 PM 牙帽''
未住未住. ..HAT是我MA. ..好幾日冇ON MSN了係屋企. ..XD
好令的田中BANNNNNNNNNNNNNNN
ICON我都好鍾意. ..XD
果個噤既愛佳...食CARE去啦. ..岩. .唔好整佢. ..
我地AR人都係唔鍾意佢.. ..真係同一組就係同一組. ..>V<

2007-2-28 06:10 PM TWING
第1個有d殘舊咁...feel不錯

icon ban 的...底深色d更好

頁: [1]
查看完整版本: 你的生日