I-See 論壇 » [ Hello! Project事務所 ] » [消息]16/5 - 辻希美個人SINGLE

2007-3-1 10:25 PM 牙帽''
[消息]16/5 - 辻希美個人SINGLE

辻希美SINGLE - ここにいるぜぇ!

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-3-1 10:28 PM 西瓜仔a_a
要等到5月......>/\<
kag0返mm??!
超期待牙!
希望系真咖喇>333<
thx

2007-3-1 10:42 PM 牙盈''
我頭先一睇到個 TP 我都覺得係 .........
感覺上 ..  NONO 要出 SINGLE ..   即係個人發展要開始了吧 ......
即係話 W 既重見之日未必有可能?
太多猜測啦實在 .....   
睇睇呢個 :

[box=#FFFFFF]
早安少女組出奇招 加護亞依可能復出

更新日期:2007/02/28 19:20 記者:影劇中心

「早安少女組」可能有人要回鍋!根據東京體育報報導,前年因為抽煙事件而停止所有演藝活動的加護亞依,很有機會在5月6日的早安少女組演唱會上復出,除了延續自己的表演事業,還要挽救早安家族的人氣。

加護亞依自從被八卦雜誌拍到抽煙照後,就馬上被經紀公司下令閉關反省,不過人氣甚高的她,在這期間還是有粉絲給予熱烈的支持,現在傳出加護亞依很有可能在5月6日的早安演唱會重新出發,同時藉由這個話題來引爆門票銷售熱潮,因為當天的場地是可以容納上萬人的「埼玉超級體育場」。

而音樂相關人士透露,加護亞依自從停止活動後,做任何事都非常小心謹慎,也很有誠意的道歉,雖然中間曾有自殺傳聞,不過還是讓許多粉絲都挺她。至於是不是真的有可能復出,就得看早安家族大家長淳君願不願意再賭一把了!

請切換完整版來瀏覽圖片和連結
[/box]

2007-3-1 11:00 PM 若漓`
只是她出嗎?`
那加護亞依怎!?

2007-3-2 02:04 PM Miyaki。
是個人嘛. .. . ...感覺好似真的怪怪的=X-"
KAGO .. ..也看過關於入返MM的. .... ...
即使係咁. . ....希望KAGO都可以快D唱返歌><

2007-3-2 11:33 PM Joyce*Tsz
不過我想kago去返w呀!
不過佢番去mm都好既.....

2007-3-6 04:48 PM CHING=D
KAGO返 MM @@ ,
所以 nono 才出個人 ....嗎?

唉!!到時先算吧 -00-

2007-3-6 04:54 PM 喵喵..y]
點講好呢......
個人比較like kago同nono W呢個組合lor!
如果得返nono一個ge話...感覺好似好怪=0=
but kago復出都係好事黎ge,..
nono同kago都要加油..^^
同希望2個都有唔錯表現//

[[i] 本帖最後由 [S.y] 於 2007-3-6 06:25 PM 編輯 [/i]]

2007-3-6 07:16 PM L_B_4ever
kago入mm.
但係得番nono一個.
好唔慣呀.
不過又好想見到kago.

2007-3-10 06:32 PM 紫瑩瑩
下..有排等牙..
真系入返M娘牙?
好牙好牙..
好期待牙..

頁: [1]