I-See 論壇 » 頭像評評站 » 重 新 ♥ 上 整 圖 ..

2007-3-8 11:12 PM 淇=]
重 新 ♥ 上 整 圖 ..

真 系 超 級 耐 冇 黎 評 區 開 P0 了 ..

吾 想 用 SELL P0 .. =v=
希 望 有 人 評 下 我 D 嘔 作 啦 ..

AI TAKAHASHI MIX BAN 1 小 個 ..
自 知 美 化 差 * =3="
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

YUI ARAGAKI 的 ..
IC0N ,, MIX BAN 各 1 小 個 ..
IC0N 字 果 度 超 怪 " .0.`
個 BAN 同 我 喺 PS 度 睇 吾 同 既 `=0=

2007-3-8 11:57 PM bobbycute
AI ban,,
bh多左dd
大字可以細返dd
細字可改字型
框不太好,因為ai的眼..........= =''

sup*

2007-3-9 07:26 PM TWING
ai 的美化不太統一 ... d 波波都加得不錯 ... 框框唔係黑色可以更好

icon 字唔太好

結 衣 的 ... 色 mix 圖都不錯 ... 不過框框唔太好了 ..

2007-3-11 12:27 PM 淇=]
[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2007-3-8 23:57 發表
AI ban,,
bh多左dd
大字可以細返dd
細字可改字型
框不太好,因為ai的眼..........= =''

sup* [/quote]
AI BAN 冇 + 到 BH ..

謝=]

[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-3-9 19:26 發表
ai 的美化不太統一 ... d 波波都加得不錯 ... 框框唔係黑色可以更好

icon 字唔太好

結 衣 的 ... 色 mix 圖都不錯 ... 不過框框唔太好了 .. [/quote]
其 實 美 化 我 都 吾 想 ..

系 因 為 + 左 LIGHT TT 而 變 成 咁 .. =3=

謝閃=)

2007-3-11 12:36 PM PinKi
AI BAN ..mix 5錯...框怪怪
icon 5錯..係字麻麻
yui ban 幾好呀..係大字5太好
support

2007-3-11 12:43 PM maniii.
AI BAN MIX得幾好. 框色好似唔MATCH A_A 字唔太好.
ICON 字唔太好.
YUI BAN 框唔太好.
整體上都唔錯,SUPPORT ;

2007-3-11 11:03 PM 淇=]
[quote]原帖由 [i]PinKi[/i] 於 2007-3-11 12:36 發表
AI BAN ..mix 5錯...框怪怪
icon 5錯..係字麻麻
yui ban 幾好呀..係大字5太好
support [/quote]
IC0N 的 字 我 真 系 求 其 的 說 *

謝 =]

[quote]原帖由 [i]ikkky;)[/i] 於 2007-3-11 12:43 發表
AI BAN MIX得幾好. 框色好似唔MATCH A_A 字唔太好.
ICON 字唔太好.
YUI BAN 框唔太好.
整體上都唔錯,SUPPORT ; [/quote]
睇 黎 我 襯 字 型 同 框 真 系 好 吾 掂 ..

要 繼 續 好 好 學 習 .V.

謝 純 =]

頁: [1]
查看完整版本: 重 新 ♥ 上 整 圖 ..