I-See 論壇 » 心理測驗區 » 希臘占術 - 最近誰會背叛你呢

2007-3-10 02:10 PM papayalovers
希臘占術 - 最近誰會背叛你呢

希臘占術 - 最近誰會背叛你呢

題目:下列有4組數字組合,請憑直覺從其中選出其一。

第一組:545
第二組:353
第三組:757
第四組:939

選1的朋友,最近會被親人背叛,小心親人在金錢方面會佔你的便宜;

選2的朋友,主要是被朋友背叛了,提防朋友因為妒嫉你破壞你的感情,

選3的朋友,誤信同事錯誤的建議,會讓你錯失良機了!

選4的朋友,最近沒人背叛你,如果事情被搞砸了,一切都是自己找的。

2007-3-10 02:12 PM kaRh0Ney
選2的朋友,主要是被朋友背叛了,提防朋友因為妒嫉你破壞你的感情,

[color=#090000]哦!
我會小心ga啦![/color]

2007-3-10 09:28 PM 嘿嘿嘿嘿.
選4的朋友,最近沒人背叛你,如果事情被搞砸了,一切都是自己找的。

都幾準喎

2007-3-11 03:36 PM girlry
選3的朋友,誤信同事錯誤的建議,會讓你錯失良機了!

2007-3-11 03:38 PM winan

.............唔係掛...會係邊個呢?

2007-3-11 03:51 PM cindylky

2007-3-29 06:42 PM 愛.我願意

2007-3-30 12:31 PM SIU‵

吾系掛...

2007-3-30 03:39 PM 平凡的我

[color=#0000ff]咁咪即係自作孽.......[/color]

2007-3-30 06:01 PM 巴黎之冬
選1的朋友,最近會被親人背叛,小心親人在金錢方面會佔你的便宜;

唔係下,我要留意下先得

2007-3-31 09:35 PM hing

T^T 中左..

頁: [1]