I-See 論壇 » 頭像評評站 » afureru X sakurauta

2007-3-10 08:15 PM 牙盈''
afureru X sakurauta

大家好 yo ~
tp 只是剛剛在聽的歌 X)

突發而整的 ..   完全不知在做什麼 -3-
[color=Red]猜猜圖中人是誰 X)  要答案就回 *V* [/color]
**** Hidden Message *****
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
第 2 個更不知在什麼 .......

icon x 2
是跟 tutorial 的

masami 好美喔 X)
不加 tt 還好!

還有送的 ..  超簡 Orz   還超怪 -v-
在這裡收了吧 ~

pui
kathy

謝謝大家 X)

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-3-10 08:46 PM 編輯 [/i]]

2007-3-10 08:20 PM RAIKE
好正
第 1 個是 sayu {?}
第 2 個字唔咁擺更美 { 用返打橫 }
icon . 亮的不錯 { 是亮吧 }

給pui的很美:)
kathy 都好 . 係差右圖擺得低左 d

盈很久才開一次 =)

2007-3-10 08:34 PM ttsee
[color=#000000]第二個唔加影更好
masami的 tt的確唔加好d
last的 唔加tt(?)比較好 右(左?)眼眼白略嫌白了點

美化很好 紋加得好強[/color]

2007-3-10 08:46 PM VanessaXTabo
真 的 猜 不 到 第 一 個 是 誰 呢 ??! 哈 !

不 過 光 線 光 得 來 的 柔 和 ,,

右 下 角 的 色 很 美 -3333-

第 二 個 色 彩 豐 富,,

整 體 上 不 錯 !!

第 5 ,, 6  b a n n e r m i x 得 超 好!

2007-3-10 08:49 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-3-10 08:20 PM 發表
好正
第 1 個是 sayu {?}
第 2 個字唔咁擺更美 { 用返打橫 }
icon . 亮的不錯 { 是亮吧 }

給pui的很美:)
kathy 都好 . 係差右圖擺得低左 d

盈很久才開一次 =) [/quote]

唉   近排都唔太整到滿意既作品
整完冇幾耐又 del ..   所以都唔開啦 X)

人不是 sayu 哦 XD      自己看吧 XDDDDD
連 ryo 你都認不到呀 XDD   就是 ryochan 嘛 ~
謝謝 R +)
[quote]原帖由 [i]婆[/i] 於 2007-3-10 08:34 PM 發表
第二個唔加影更好
masami的 tt的確唔加好d
last的 唔加tt(?)比較好 右(左?)眼眼白略嫌白了點

美化很好 紋?[/quote]

嗯嗯 .. 2nd 的最初係冇影架 X)    最後都係加左 ..
謝謝你的意見!
很到題 哈哈 :)

2007-3-10 08:49 PM Kathy..
岩岩重新整理果陣睇到答案XD
ban好正..色同FEEL都很好:)
第2個LOAD唔到,,陣間再評
ICON色都唔錯~
MASAMI的都很美
亮的BAN唔錯
給我的我看不到/V\
先SUPPORT~XD

2007-3-10 09:27 PM PUI.
ying的style好似變左.不過一樣正*3*
masami 簡而美
點解raike會認唔到ryo t^t
woo.我的好美好美!thz ying xd
kathy 字放第二到會好d.
不簡不怪!support

2007-3-10 09:47 PM manki..
哇哇哇.超棒唷..
無見一排YING 子的手法越泥越成熟..
越泥越掂...@@

評下AOI 那個吧. MM..FEEL 正爆.
但字個度好似... 怪怪甘....

2007-3-10 10:14 PM hirochan
很美~!!!

1的..MA...很難猜...但圖很美就是了...尤其是字,,,很match~!!!

2的feel十分好...影位較得好好..美化古典feel同色都好襯....

icon ryo的飽和度可以細返d...masami的簡單就是美....ryo的很喜..ryo很可愛~!!!

aya的美化色可以淡返d,,,sup樓主^.^

(p.s...哥個野換咗圖la..冇再用....)

2007-3-11 12:14 AM 蒙妮卡x]`
我估第 1 個的是樓主本人 XDDDD ( 我是來亂的 =X= )
2 - 唔加人影更好
最尾果個其中一隻眼個眼白好白 XDDD
其餘全部野色都好靚 : ]
尤其中意第 1 個同 MASAMI 果個 =]

SUP!!!

2007-3-11 10:59 AM iamBONNIE
頭兩個好正
第二個 bg tt 好正
masami . ryo 的都很好
aya . 有一隻眼差唔錯全黑 . 有一隻眼有一忽勁白
初初看有點怪:p
整體很好 sup

2007-3-11 11:51 AM PinKi
第 1 個BAN 好正呀...勁有FEEL >W<
其餘既BAN 都好美..
ICON 5錯...實色D 會好D!
AYA BAN MIX 得幾好..美化幾好..係張圖本身怪怪,,!
S U P P O R T    Y ! N G

2007-3-11 12:00 PM AR琪
1的feel真的很好 字都襯
masami和icon都很美
最後的ban人放高d會更好
support : ]

2007-3-11 01:55 PM TWING
第1個feel正...字好正....為何字可整到咁多色的..很美唷

第2色同feel都不錯...不過人美得滑d更好

icon都十分好...

下面3個....色都很好....3個都更清...

2007-3-11 11:15 PM 牙帽''
YING仔唔用ICONN UP圖??
WWW UP既圖好慢出得我=0=
AOI整得好令呀. ..D TT加得勁正. ..>V<
SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: afureru X sakurauta