I-See 論壇 » 頭像評評站 » Sunday 決擇猶疑 人總懶惰去表示

2007-3-11 07:31 PM RAIKE
Sunday 決擇猶疑 人總懶惰去表示

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

拜山好攰 , 唉 .

2007-3-11 07:44 PM em.fling`
[font=細明體][color=Red][u]唉 唷 唷 ,,`裕 美 喎 xD`;; 1c0n 的 有 美 化 嘛 !? 很 像 完 全 沒 美 化 一 樣 .. xP[/u][/color][/font]

2007-3-11 07:44 PM bobbycute
iconz,,feel好正*V*
雪映移城*V*
但裕美某d紅左d

banz,,
mix正feel得
個人最愛第二個

2007-3-11 08:12 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]`mr.{K}[/i] 於 2007-3-11 07:44 PM 發表
唉 唷 唷 ,,`裕 美 喎 xD`;; 1c0n 的 有 美 化 嘛 !? [color=Red]很 像 完 全 沒 美 化 一 樣[/color] .. xP [/quote]
請問怎樣才像 『有美化』
還望指教   
--------------------------------------

裕美的調色的確紅了 :)
謝謝 :)

2007-3-11 08:52 PM wsyan.
雪映移城 xd
好正 .3.
icon色很好;我個人覺得清晰d會更好
ban色也很好;
last的那個簡旦美化好-`
整體很好 .v.
all 美化也很棒-v-"
sup[color=beige]

2007-3-11 11:13 PM 牙帽''
今日我,你,KI仔都好努力係申請區到 . ..XD. ..攪笑
整比閃閃果個真不錯. ...唔識講. ..就是有FEELING

2007-3-12 08:13 PM 牙盈''
大家一齊開申 post 咪就係天下之褔 X)
搞到我個個都想申
又要搵圖 XD

我都最鐘意 wingyi 那個
簡單得黎好有 aoi 的感覺 -v-    很抽象 .....
瑛太的都好呀 ,  就知道拉會做得很好 X]
不過可以做少少銳化
aya 這圖的本來我想拿來整給你 XD
但最後失敗 ......      這個色調紅了點 , 也是有一點銳化好
shoon icon 很好
裕美的真是紅了點 ..
但所選 cut 位很不錯

support yo X)

2007-3-12 08:49 PM AR琪
icon有幾個紅左d
aoi的很美化 feel唔錯
ban都好正  : ]

2007-3-12 08:56 PM kar.
色好靚 , mix仲正,好完美 *v* 仲好有style

support

2007-3-12 09:28 PM 呀多*
D COLOUR好好呀,,,
但係個style好似easy左d

+oil la

2007-3-13 07:06 PM TWING
icon都很好呀...不過雪映的有d朦咁,,,是cap圖嗎

ban1 ... 喜歡這些顏色...正

2.. 美化好得...feel十分好

3.. mix is gd .... 唔要人影可能更好

sup

2007-3-13 07:13 PM iamBONNIE
icon 色靚
ban mix 非常好
唇色好美

2007-3-13 11:58 PM bobbycute
[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-3-13 07:06 PM 發表
icon都很好呀...不過雪映的有d朦咁,,,是cap圖嗎

ban1 ... 喜歡這些顏色...正

2.. 美化好得...feel十分好

3.. mix is gd .... 唔要人影可能更好

sup [/quote]
閃入黎的bobbycute說:
如果我冇記錯,
裕美的圖應該係官網有的,,
bobbycute閃走了

XD
希望唔會被扣分吧,,