I-See 論壇 » 交友區 » 又係我呀!到而家都未搵到bf

2007-3-12 08:33 PM ~遺失的開心~
又係我呀!到而家都未搵到bf

又係我呀!係道發左唔少言!不過都未搵到bfd!
唔知有冇人肯呢!
自我介紹

姓名:呀水

年齡:15(未到)

住邊:屯門

興趣:上網....

自己既優點:專一......

自己既缺點:有好多bor!!!! (每個人5多5少都有缺點的) right??

p.s 我自問係個肥妹仔><'' 肥肥地的!!!!

選偶條件:最好5好食煙&講粗口拉!!!可以陪到我傾計的!!

年齡:15-18(唔好細過我)
住邊:最好係新界區的!!九龍區都ok!!!港島都冇問題!!哈哈(我唔係成日可以去街)

興趣:興趣呢樣野人人5同!!!我5會話特定中意咩興趣的!!!

要對自己點樣:唔好呃我...關心我拉!!! 要對我好的~~~對我5好忽冷忽熱!!!得閒就sd過SMS比我...我就好開心拉!!

最快的約會:今個星期六(17/3)都搵人陪我睇羽毛球比賽!!
p.s係屯門!仲係朝早!
手機台:peoples
有意的可以pm我

[color=Red][u]不可招男/女朋友
                   BY YUEN[/u][/color]

[[i] 本帖最後由 大元 於 2007-3-12 09:17 PM 編輯 [/i]]

2007-3-12 08:41 PM kenchun2007
hi~~我叫ken
住則魚涌
可add  me  
14歲
msn:kenchun2003@hotmail.com

2007-3-12 09:03 PM x黑雨x
add我,~

住在黃大仙

[email]jack_2351@hotmail.com[/email]

2007-3-12 09:04 PM 『細肥』
hi....add我...chunhinsherman@msn.com

2007-3-13 05:09 PM 。天煞︿孤獨•
我住新界果邊...
你like就做fd啦@@"
[email]drinkesly12345@hotmail.com[/email]

2007-3-13 05:51 PM ABCsimple
有無男朋友真係禁重要?

2007-3-13 06:11 PM x黑雨x
可能對佢而言,是重要的

2007-3-13 08:03 PM danny真
hi!
我叫 真
[email]dannypeter2003@hotmail.com[/email]
妳喜歡就 add我啦!

2007-3-13 08:14 PM ~遺失的開心~
上面的人我都add左啦
pm左我的我都add左

2007-3-13 08:22 PM kinboy2001hk
add我la~~~18歲
[email]kinboy2001hk@hotmail.com[/email]

頁: [1]