I-See 論壇 » JPOP區 » ★少女-ロリヰタ-23区★ 新look~

2007-3-21 01:54 PM siyan
★少女-ロリヰタ-23区★ 新look~

話說23Q到底進了哪家公司呢?
新造型改走型男路線
該了形象﹐連官網整版都該了~
是想告訴大家煥然一新的少女-ロリヰタ-23区吧!
新網址﹕http://www.lolita23.com/

Ryousuke和BAN的新look我都shock倒了*_*
yuki好像不太適合化這個妝....好暗沉= =

大家覺得他們的新look如何呢?

2007-3-21 02:03 PM 愛老公的牙慈
一般la
ok  ar~^^

[[i] 本帖最後由 愛老公的牙慈 於 2007-3-21 02:05 PM 編輯 [/i]]

2007-3-24 10:21 AM SAEYU
換左新look之後..

佢地都係咁令....  哈哈.."

2007-3-28 08:52 PM 2豬_vanx22
哈~佢地好似轉左indies丫ma....已經唔玩cyber visual luu....
成個造型180度咁轉哂...
憑良心講...其實之前我唔中2 ban,,但係轉個造型之後佢順眼左=v=
ryo丞剪左頭髮...爭d唔認得佢=3=

2007-4-1 08:10 AM ricole125
[box=#FF66FF]好好ㄚ...

颯無咩點變喔..‵`

都係鐘意戴帽`無論佢地走咩路線都好...

莪都1.樣O甘鐘意佢地滴‵   *^.^*[/box]

[box=#CC33CC]BAN都變O左好多喔...[/box]

[box=#CC33CC]2豬_vanx22,,,你講到好似D專家O甘,,,好勁喔‵`好叻女'' [/box]

頁: [1]