2007-3-23 06:10 PM 灰;
收 Song -

收 joey . 獨照 , 一拍兩散 , 最後勝利 , 習慣失戀 , (出賣 , 都是那個吻害的 , 有愛 , 不想回家
               你還是痛我的 , 等不及愛上你 , 歌姬 , 遲鈍 , 流汗 ), 流淚眼望流淚眼 , 摩登時代
    Miriam . 小星星 , (熱血青年 , 因為所以) , 楊千嬅 , (什麼都不怕 , 咖啡因 , 揚眉)
    Natasha Thomas - Save your kisses for me
    陳小春 - 獻世
    m娘.7th
有括果d就$8首.無括就$5.
唔好留MSN叫我ADD-.-有既add我msn :D
[email]FREEFLY2332@HOTMAIL.COM[/email]

[[i] 本帖最後由 CA` 於 2007-3-25 01:40 AM 編輯 [/i]]

2007-3-23 07:20 PM SIU‵
[quote]原帖由 [i]CA`[/i] 於 2007-3-23 06:10 PM 發表
收 joey . 損友 , 獨照 , 一拍兩散 , 最後勝利 , 習慣失戀 , (出賣 , 都是那個吻害的 , 有愛 , 不想回家
               你還是痛我的 , 等不及愛上你 , 歌姬 , 遲鈍 , 流汗 ), 流淚眼望流淚眼 , 最後的茱麗葉  ... [/quote]

我有牙..

留位..

UP緊...

2007-3-23 07:27 PM SIU‵
一拍兩散
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
流淚眼望流淚眼
最後的茱麗葉 ,
摩登時代
出賣

獨照
等不及愛上你
都是那個吻害的
有愛
不想回家
你還是痛我的
歌姬
試下DL吾DL到..

[[i] 本帖最後由 SIU‵ 於 2007-3-23 07:41 PM 編輯 [/i]]

2007-3-23 09:15 PM 灰;
[quote]原帖由 [i]SIU‵[/i] 於 2007-3-23 07:27 PM 發表
一拍兩散
流淚眼望流淚眼
最後的茱麗葉 ,
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 ... [/quote]
你有d系純音樂?
如果系既我唔收的!
不過如果下次你有.最好add我msn先sd or pm 我:em26:

[[i] 本帖最後由 CA` 於 2007-3-23 09:23 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: 收 Song -