I-See 論壇 » 頭像評評站 » 真摯的朋友

2007-3-25 01:14 PM manki..
真摯的朋友

前天,跟一位認識十五年,同窗五年的朋友聊天.
說起中學時代, 感覺好棒.

下個月,有一個認識了十年的同學結婚了,
叫我做姐妹, 心想, 甘中結婚仲咩, 問是否有了, 她說沒有.
最後從某人口中得知, 確實有了2個多月,
要我做姐妹, 卻不成認, 派帖 , 又沒成意.
真不想做姐妹, 救命t+t

作晚, 弄了2個xg ban, 其實說真我不滿意.
因我想抛開以前 從立新風,
可惜我做不到..

po 一個好了 t_t

2007-3-25 01:15 PM em.fling`
[size=2][color=Teal]字 型 不 錯-33-" 美 化 怪 怪* bh / tt 加 得 不 錯 =][/color][/size]

2007-3-25 01:19 PM RAIKE
整體很好 . 色很美
係咀怪怪地 ~

叫你做得姊妹 佢應該坦誠對待吧

2007-3-25 01:21 PM manki..
mr.k.  謝了=v=

小r. =.=咀我落錯色...哈哈.  
                   佢無朋友先叫我之嘛,.我地成圍人都無個like 佢-,-

2007-3-25 01:27 PM em.fling`
[quote]原帖由 [i]牙琪''[/i] 於 2007-3-25 13:21 發表
mr.k.  謝了=v=

小r. =.=咀我落錯色...哈哈.  
                   佢無朋友先叫我之嘛,.我地成圍人都無個like 佢-,- [/quote]
[size=2][color=Teal]n0 thanks* but 隻 c0|0ur 好 match -33-" 是 比 m0 嘛!?[/color][/size]

2007-3-25 03:52 PM TWING
風格很不同了 ...

FEEL很好 ... 同原圖既FEEL很不同

整體很 ... 係字型唔太襯咁 ..

2007-3-25 04:01 PM 冷面笑像
design不錯
colour is good
可以不加遮住他頭髮的bh?

2007-3-25 08:47 PM iamBONNIE
ban 色很好
風格唔同左好多 @v@

2007-3-25 09:59 PM bobbycute
That's a good try,,
lee個風格好正*V*

整體感覺很美,,
但有種結他才是焦點重點的感覺(因為光tt),,
美化得,,

SUp*,,=]

ps.相識十五年的朋友要好好珍惜!
這不是每個人都有的緣份,,=]

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2007-3-25 10:00 PM 編輯 [/i]]

2007-3-25 10:18 PM WATERRR
FEEL很好,字同美化不錯
色幾好的說,┼卜

2007-3-25 10:28 PM 牙帽''
真的是= = . ..唔係點會噤早結婚丫. ..
算啦. .一生人得一次. ..佢我意C=0=. ..
開開心心玩下算. ..XD

新風好難的呢
一個人做開既BANNER. .就會有返果隻FEELING=0=
你不嬲都有個人的風格吧. ..慢慢改變. ..會比較易. ..XD

好令BOO. ..DTT加得. .但係唔似係你自己用=0=

頁: [1]
查看完整版本: 真摯的朋友