I-See 論壇 » 頭像評評站 » 甄子康.甄公子..

2007-3-25 06:41 PM TWING
甄子康.甄公子..

twins ... n年前可愛的她們 ... 現在成熟了那麼多呢
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

占的 ... 都是n年照了 .... 圖質給我弄壞了-0- ...
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-3-25 06:43 PM RAIKE
TWINS 的美化很好
很美 . { 我有買<我們的紀念冊> xp }

jim除了圖質都很好
:)

2007-3-25 06:48 PM ttsee
[color=#090000]我都有買xd 整體好好 係度開拍?
(我都想整呢兩幅但唔識整=,=)

字果舊唔太match
框很好 美化唔錯 都係圖質問題[/color]

2007-3-25 06:57 PM TWING
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-3-25 06:43 PM 發表
TWINS 的美化很好
很美 . { 我有買<我們的紀念冊> xp }

jim除了圖質都很好
:) [/quote]

哈 ... 我都有買 .... 但之前阿媽發癲扔左:em01:[quote]原帖由 [i]婆[/i] 於 2007-3-25 06:48 PM 發表
我都有買xd 整體好好 係度開拍?
(我都想整呢兩幅但唔識整=,=)

字果舊唔太match
框很好 美化唔錯 都係圖質問題 [/quote]

係度拍呀 ....

我相信你一定整到張圖既 ...咁勁 ...  哈 ..

thx ping

2007-3-25 07:02 PM kar.
twins 的很好呀  色好襯  des唔錯

jim 的 .. 圖質真的有點怪 其他不錯

2007-3-25 07:14 PM VanessaXTabo
我 都 有 果 隻 碟 ,,哈 哈 !

真 係 好 耐 之 前 g e 事 了 !

t wi n s   b a n n e r   m i x 得 超 好 !!

設 計 同 顏 色 都 是 超 正 的 !

後 排 的 外 國 女 仔 g e 面 飽 和 度 高 ,,

同 前 排 g e   t w i n s 有 對 比 ,,,

這 設 計 很 好!!

j i m 現 在 的 圖 質 也 不 錯 哦!

2007-3-25 07:32 PM WATERRR
TWINS的美化好棒,字型好正
FEEL很正,DS好正,我都有買呢隻碟呀
幾時開拍的呀,好喜歡這個的BAN唷。
占的圖質麻麻,字和美化唔錯,SUPPORT

2007-3-25 07:56 PM manki..
BAN 美化好好..右邊定左邊( 我左右不分的 Y_Y) 個度怪怪甘.
其他還可以喔.

男生的 那個比較上麻麻,顯得跟閃的作風不同..美太光了吧.呵,Xd

2007-3-25 08:02 PM wsyan.
twins 的好正牙 xd
色很好;
美化很強;
我也有買;)

jim的bg很好;

不錯

2007-3-25 08:39 PM iamBONNIE
twins 美化強啊
jim 相信圖質好的話 一定更好
呢個整體都幾好

2007-3-25 10:30 PM 牙帽''
TWINS果然變了好多. ..現在成熟多了. ..
好令的BANNER. ..TT加得好正. ..MIX都好. ..
反而占. ..美化出黎既FEEL不太好. ..
圖質問題. ..>/\=""
SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: 甄子康.甄公子..