I-See 論壇 » 笑話區 » KURURU碰上多拉A夢

2007-4-12 02:32 PM 傻婆兒
KURURU碰上多拉A夢

哆拉A夢:你比我想像中的還要醜.....
kururu:你比我想像中的還要肥.....

哆拉A夢:你是青蛙吧!
kururu:你是貍貓吧!

哆拉A夢:我們家大雄心地善良到我想哭!
kururu:我的夥伴睦實聰明到可當我對手!

哆拉A夢:靜香的美麗臉蛋超級可愛!
kururu:日向秋的肉彈身材超級性感!

哆拉A夢:大雄的運動神經實在有夠遜!
kururu:冬樹的運動神經實在有夠爛!

哆拉A夢:小咪喜歡我!
kururu:giroro的貓討厭夏美!

哆拉A夢:我討厭老鼠!
kururu:摩亞的眼神我實在看不下!

哆拉A夢:胖虎不但唱歌難聽又很愛欺負人....
kururu:giroro不但暴力又很容易被騙來當實驗品....

哆拉A夢:大雄喜歡靜香到無法自拔!
kururu:桃華喜歡冬樹不惜滿口髒話!

哆拉A夢:我看過忍者哈特力,他的忍術好酷....
kururu:小雪的忍數比卡通還要鬼斧神工!<有點太違背良心>

哆拉A夢:小夫很自誇!
kururu:tamama很自戀!

哆拉A夢:你長的好像黃色的變態青蛙.....
kururu:你長的好像keroro~ <keroro:kururu!你這是什麼意思阿?我才不是沒耳朵的肥貍貓!>

哆拉A夢:我程用時光包巾把大雄變小 ,厲害吧!
kururu:我發明的人生有兩次槍很實用,日向家全部的人都用過,愛吧!
kururu:所以說!我才是天才...

2007-4-12 02:48 PM
o曬..
都唔係好好笑姐-口-

2007-4-12 08:27 PM annavienna
=.= . . . .

2007-4-12 08:27 PM S!U晴
哈哈...咁都得!!!唔係呀..

2007-4-13 03:16 PM *草*
ma ma  地la d笑話

2007-4-13 07:46 PM *布子妹妹*
無奈...= =

2007-4-14 12:09 PM 街車一族
真係幾搞笑呢}

2007-4-14 10:43 PM kaka1995
ok啦
都唔係幾好笑
只不過講番d相同既地點姐

2007-4-14 11:10 PM 彤兒`
 ̄﹏ ̄

好多對比喎-V-
都過得去喇

2007-4-16 05:09 PM {chin}
似對聯多少少 ..
仲有 ..大陸既文體黎既 -,-
好多近音 ..睇唔明

2007-4-16 07:50 PM 可否愛我。
淨係得 d 無奈感. . .
冇啦~~ 可能係我睇唔明啦. . .算!!!!

2007-4-18 08:12 PM {離.~恨
講到佢地的劇情好似差唔多咁...

2007-4-20 05:58 PM tonylam1234
------------「一一一一一一﹁ -------------
            ||一一一一-||
            ||    :em28:     ||
            ||             ||
            ||   good   ||
          二二二二二二二二二二二

:em48:
:em48::em48::em28:

2007-5-14 03:53 PM cindytsang112
我so..
~無奈~

2007-5-16 10:23 PM MR.亨利
一dd好笑啦...個笑話一般般

2007-5-16 10:34 PM 天使街002
下...無奈wor

2007-5-17 06:56 PM SuReW
吓....無奈-3-

2007-5-20 04:57 PM cc1630
唔明有咩好笑!不過謝謝你的分享!

2007-6-11 05:54 PM sun-sunshine
好好笑

好好笑..............

頁: [1]
查看完整版本: KURURU碰上多拉A夢