I-See 論壇 » 頭像評評站 » 應援團x)正

2007-4-18 04:27 PM
應援團x)正

wawaaw..
nds應援團勁好玩...

今日test  bio同a-maths=-=
bio..我琴日溫個d佢全部出曬..haha
a-maths..有幾分算好好啦/口\

[color=Blue]朋友請到送禮區[/color]

參加左世紀大聯拍的朋友
4月20-25日前請sd拍品比我
拍品+即叫+底價+規則:em28:

都是送區送人的
kame+koki的ban好嘔=口=
ai ban的字色唔match   但用紅色又睇唔到字= =

2007-4-18 05:41 PM `rachel;
所有美化都好正
AI那個字不太好
最後個兩個BANNERS好令呀
特別係BG

2007-4-18 06:06 PM PinKi
ai hd 5錯呀..美化可以白d..
ai ban 第2個令d xd!
icon 美化紅左d
kame ban 好正..好有feel..
好鍾意kame & koki 的ban ..feel正同埋bg 好mh 圖..
thzzzzzzzzzdevil*
support u*

2007-4-18 08:38 PM
rachellai..
不是la..
美化好怪..好黃呢-口-

pinki..
你喜就好了xD
hoho..koki好cute.xD
kame koki的溶圖做得唔好呀-0-

2007-4-18 08:56 PM RAIKE
AI HD 美化深左D
AI BAN 除了字效都OK
AI ICON 很紅 -,- 圖質都怪怪地
KAME BAN都OK
KxK 的 美化很硬 字型+條bar唔 mh

2007-4-18 09:02 PM iamBONNIE
喂應援團真心覺得幾好玩
不過我好水皮
玩極都升唔到 Lv

hd 人唔太 mh 底
ban 都 ok 幾好
icon 紅左 d
kame ban 都幾好
kame koki ban 美化唔太好
溶圖方面一般

2007-4-19 09:38 AM 小瞳..
第一張幾令*!!

2007-4-19 06:41 PM
raike::
haha.
ai icon用左去斑xD

bonnie::::
對對..好正呀...
我而家sin去到救地球咋...
升得好慢=-=
kame的hair溶得好差=-=

頁: [1]
查看完整版本: 應援團x)正