I-See 論壇 » 笑話區 » 《呢個故事o既第一part你可能聽過了,但結局又有冇聽過?》

2007-4-21 10:25 AM 明城皇帝
《呢個故事o既第一part你可能聽過了,但結局又有冇聽過?》

一個美國佬,一個法國佬,同一個大陸人..  

《呢個故事o既第一part你可能聽過了,但結局又有冇聽過?》

一個美國佬,一個法國佬,同一個大陸人..

三個流落沙漠....

諗住就死既時候,有個神仙出現...

同佢地講:我可以實現你地三個願望,邊個想講先?

美國佬:我先~

神仙:

你想要咩?

美國佬:我要WOMAN~!

神仙:好,第二願望想要咩?

美國佬:我要多一個女人~!

神仙:好,咁最尾想要咩ar?

美國佬:我要帶埋兩個WOMEN返屋企~!

個美國佬就帶埋兩個WOMEN返USA.

跟住法國佬:到我~

神仙:你想要咩?

法國佬:我要Ferrari~!

法國佬:我又要一個女人~!

神仙:好,咁你最尾又想要咩ar?

法國佬:我要帶埋架車同個女人返屋企~!

個法國佬就帶埋架車同個女人返法國.

最後,神仙:大陸仔,你想要咩?

大陸人:俾支米酒黎~!

大陸人:俾多支米酒過我~!

神仙:好,咁最尾想要咩ar?

大陸人:.....

神仙話:大陸仔,你諗到未ar~!??

大陸人:唔.....好悶呀,你變返佢兩個返黎.

《結局篇∼》

跟住佢地三個又o係返沙漠....

諗住又就死既時候,又有個神仙出現...

同佢地講:

我係神仙個細佬,我都可以實現你地3個願望,邊個想講先?

美國佬同法國佬廢事個大陸人又玩野,所以俾佢先.

細佬神仙:大陸仔,你又想要咩ar?

大陸人:俾支米酒黎~!

細佬神仙:好,第二願望想要咩ar?

大陸人:俾多支米酒黎啦~!!!!

細佬神仙:好,咁最尾想要咩ar?

大陸人:冇野喇,你走啦~~

2007-4-21 10:31 AM cHaU``
好好笑牙...
個大陸仔好白癡牙...

2007-4-21 10:54 AM Cexi!_icey
真系好無奈囉
有得返去中國都唔返
好鬼蠢牙佢

2007-4-21 11:01 AM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]笑死-v-..!
不過仲有後面嫁.3. "我postxd[/color]

2007-4-21 11:16 AM ﹋想望的天空☆
哈哈~居然是這種結局>////<

頁: [1]