I-See 論壇 » 你賣我買* » [出售]*玥之雜貨店*(包括明星寫真.貼紙 yes card poster等等喔!!)

2007-4-24 08:39 PM amysakurawong
[出售]*玥之雜貨店*(包括明星寫真.貼紙 yes card poster等等喔!!)

物品名稱︰kat-tun的海報
物品價格︰$20(因為係雙面的)
物品描述︰冇左仁囉~

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

物品名稱:山p的寫真∼!x2(如果要埋cd+$25/30)
     有2本山p的唔同時期的寫真..2本都勁令仔!!>v<遲d再改返個名
物品價格︰$60(sexy特輯果本要$70)
物品描述︰要撿房..阿媽話要清晒佢-3-
物品圖片︰
新淨度︰100%
講價︰可以
物品名稱︰日韓星干線(cd)
物品價格︰$40
物品描述︰*野豬大改造的原聲大牒
     *野豬大改造劇情大放送
     *Kat-Tun現場演唱會人氣歌曲大賞
     *Kat-Tun超音質精彩歌曲欣賞
     附著:以上描述照住牒所寫的
     只可在電腦播放你也可以自己試啦∼而且我睇過真係有晒上面所講的野嫁!!超抵啦!!!
新淨度︰99.9%  
講價︰可以

山p的貼紙同postcard喔..要就pm我啦>v<~

postcard
價錢再議

貼紙
每張$20..(買多的話可平)

哈利波特04劇照寫真+poster

物品名稱︰yes卡
     日韓:winds rain等等!
     hk:泳兒 fiona  joey  twins等等
     台灣:唐禹哲 jolin等等

物品價格︰白卡$2
     簽名卡$4(金的) @1(彩色簽名$3~$4)
     閃卡$5
     夜光卡$8
     閃+簽名卡 $6

*會因明星的知名度有少許價錢不同~ 如~飛輪海同唐禹哲價錢另計..有興趣pm or留msn~

物品描述︰大量今期的(48) 還有少量絕版+舊期的
新淨度︰100%
講價︰不可以(睇你買幾多啦)

附著︰**小女最近迷上了換yes的禮品∼所以會抽很多yes卡的..
如果有想要的明星卡∼可以pm小女..睇下抽唔抽到∼(or d yes卡換的禮物)
or~有想要的卡也可以交換~!不過要交換d咩卡就再議吧~

吳尊poster~
底價$20(因為係雙面的)

hk. 台灣.等明星的剪報
[email=$1~$2@1]$1~$2@1[/email]張
有大量明星...
如:sun boyz!
 lui leung
 kenny
 江若林
 se7en
 權相佑
 日本明星(松本潤..山下智久等)
 天海佑希
 fall out boy
 avil lavigne
 陳鍵蜂
 白色巨塔情節
 鍾舒漫
 孫耀威

好多好多喔!!!
有想要的就來問下有冇啦∼

[[i] 本帖最後由 amysakurawong 於 2007-4-24 08:40 PM 編輯 [/i]]

2007-4-24 09:03 PM 心之碎片
飛飛夜光卡幾錢?

2007-4-25 03:30 PM Demon.
是面交還是郵寄呢? *v*

2007-4-25 04:40 PM S-ECRET;3
have mika and ayu yes card or others?

2007-4-25 04:54 PM amysakurawong
[quote]原帖由 [i]心之碎片[/i] 於 2007-4-24 09:03 PM 發表
飛飛夜光卡幾錢? [/quote]
已pm你(如未的話請pm返我囉)

[quote]原帖由 [i]Dr.mo`[/i] 於 2007-4-25 03:30 PM 發表
是面交還是郵寄呢? *v* [/quote]
2樣都得~不過面交只限火車站or 馬鐵
      郵寄要包郵費

[quote]原帖由 [i]Secret}姬[/i] 於 2007-4-25 04:40 PM 發表
have mika and ayu yes card or others? [/quote]
-_-呃..對不起..請問mika ayu係??

2007-4-25 07:02 PM Demon.
[quote]原帖由 [i]amysakurawong[/i] 於 2007-4-25 04:54 PM 發表

已pm你(如未的話請pm返我囉)

2樣都得~不過面交只限火車站or 馬鐵
      郵寄要包郵費

-_-呃..對不起..請問mika ayu係?? [/quote]
大埔火車站,得5得? :em03:

2007-4-25 07:20 PM SIU‵
AVRIL LAVIGNE

你有佢d咩牙...

2007-4-25 07:46 PM Hiu_-細曉
飛輪海同唐禹哲既yes卡
我要啊

2007-4-25 08:28 PM amysakurawong
[quote]原帖由 [i]Dr.mo`[/i] 於 2007-4-25 07:02 PM 發表

大埔火車站,得5得? :em03: [/quote]

呃~你要咩卡先?最好其實就馬鐵啦~
不過要睇情況..但通常火車站的話都會係星期6

[quote]原帖由 [i]SIU‵[/i] 於 2007-4-25 07:20 PM 發表
AVRIL LAVIGNE

你有佢d咩牙... [/quote]

請問=___=..這個是誰呀...

[quote]原帖由 [i]蜜瓜奶-_-[/i] 於 2007-4-25 07:46 PM 發表
飛輪海同唐禹哲既yes卡
我要啊 [/quote]

這個事例特別..已pm

頁: [1]