I-See 論壇 » 日本動畫板 » [轉]地獄少女*地獄網站

2007-5-4 04:31 PM cHaU``
[轉]地獄少女*地獄網站

[轉]地獄少女*地獄網站

5知有冇po過呢...

如果有睇地獄少女,就一定知道地獄網站。
您只要進入地獄網站,打上你憎恨果個人個名,
果個人就會死亡落地獄,你死後都會落地獄。
其實佢唔只係動漫咁簡單,而係真有其網。
咁你敢唔敢把你憎恨既人個名打入去呢......?
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

注意:詛咒他人要挖兩個墓穴,一個給咒亡的人、一個給你自己。因為害人終害己......

2007-5-4 04:43 PM J!-LiN`.]
[color=#090000][b]睇哂La ''

真係打左*[/b][/color]

[color=#090000][b] 又整得幾似`[/b][/color]

[[i] 本帖最後由 J!-LiN`.] 於 2007-5-4 04:45 PM 編輯 [/i]]

2007-5-4 04:50 PM YAMMI
唔係12:00先入到GA咩???

2007-5-4 04:57 PM 一杯花茶
驚驚呀...做得勁似

2007-6-15 02:46 PM 中村仔
唔係要係個草人度折紅線~????

2007-6-15 07:07 PM miko.
唔係好明最尾果到UP乜..
BUT  THX

2007-6-15 07:15 PM aHSky:P`
[color=LimeGreen][u]D MUS!C 整 到 好 恐 怖 -口-

無 打 到 ` 驚 驚 ;xD`[/u][/color]

2007-6-16 05:20 PM ~白雪~
我唔敢打啊!!!!!
有D怕怕...........

2007-6-16 07:12 PM 艾靈亞
不過地獄少女既結局. . .
小愛死左(消失?)喎. . .
咁地獄通訊仲有冇效?~

2007-6-23 03:00 PM poiu
好似ar
不過幾可怕

2007-6-23 04:18 PM ☆月~天使↘↘
hehe.....我打123,佢竟然話:你在作弄我嗎? 你這個可悲的影子。...........
好真呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-6-23 04:28 PM 糖心。
勁 真 ar..
but...我 覺 得 自 己 好 無 聊 囉...
嘻*v*...我 打 左 ...我 自 己 好 悶..-口-''

2007-6-24 09:51 PM assassin
好好玩呀...一開始好怕怕...不過完來係玩人的..害禾怕怕

2007-6-26 10:36 PM ding._.
[color=#000000]-0- 呢個都吾係真既-_-   上網有一個同入面戲個個一樣-_-
個個係一定要12 點先上到-_-    呢個咁假既-_- [/color]

2007-6-28 07:43 PM L/
都幾真
但係好似少咗團火

2007-6-29 07:39 AM PEACH魚魚魚
好似.....好驚,,,
咁一下,個心震一震......

2007-6-29 05:51 PM ANNIE儀
我睇到15集咋-3-"有冇人話比我知邊到有得下載

2007-7-2 12:54 PM shirleycss
好無聊呀!= =
我得左,
但最後無乜野!= =

2007-7-16 10:16 PM wing_whw
雖然好似,但這個無時無刻,仲唔理你有冇痛恨!

2007-7-18 08:24 PM [[貓貓~
我咩都無打
都入到去呀

頁: [1] 2