I-See 論壇 » [ DOWNLOAD STATION ] » [PV & MAKING] 33RD Kanashimi Twilight

2007-5-5 09:22 PM 牙帽''
[PV & MAKING] 33RD Kanashimi Twilight

[size=2][box=#FFFFCC]影片空間:GB
影片格式:AVI
刪除時間:2007年7月15日

[box=#FFFFFF][color=Black][size=3][b][PV]33RD Morning Musume - 悲しみトワイライト[/b][/size][/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
**** Hidden Message *****[/box]

[box=#FFFFFF][color=Black][size=3][b][PV]33RD Morning Musume - 悲しみトワイライト(Dance Ver.)[/b][/size][/color]
**** Hidden Message *****[/box]

[box=#FFFFFF][color=Black][size=3][b][PV]33RD Morning Musume - 悲しみトワイライト(another ver)[/b][/size][/color]

[box=#FFFFFF][color=Black][size=3][b][PV]33RD Morning Musume - 悲しみトワイライト (MAKING)[/b][/size][/color]

P.S GB我是新開的. ..可能DL會慢一點. .但請多DL. . 會令BG快一點. . ..THX了
       CAP圖是COPY的. ...
       可要求UP所以東東. .請PM我. .我有的話會UP上GB. .請努力DLLLLLLLL. . . [/box][/size]

2007-5-5 09:36 PM 冰..xD
有吉吉同Reina既MV係不得不錯過既..
睇下Sin!!

2007-5-5 09:40 PM lilyandlily
reina is really cool........
ai is special ar~~
wanna see it ar

2007-5-5 10:59 PM 牙盈''
好耶 =)!
帽仔開左個 BG 就好啦 XD
我成日都冇時間搞呢 d 野 X]
不如整佢做專 up H!P 野 ..     哈哈 ..
遲 d 我都叫帽仔 up d 大 file 先 XD

copy 番我個 blog 既小評 =)

出了 dance shot,好看多了。
舞還不錯,但鏡頭不斷閃我看不清楚,而且又不斷有大 shot,看得實在不太清楚
誰拍的呀!? 場景又不濟… 唉。

鏡頭大部分是藤本,其次高橋。
道重跟小春都因為跟這兩位一起跳而多了鏡頭。
吉也有很多大 shot (大心),其他的只有一至兩個。
但舞很強、很動感,很好看。

然而,這次看到吉在跳舞… 我就想,以後已經沒機會看到吉少在早安一起跳舞了吧?
我真的想像不到,在公式、PV、Live、Con 中再見不到吉的樣子 .. 我會怎樣 =V=

another ver 也沒什好評
太簡單的場景 ,  大家都很美就是 XD

Making 的吉超可愛耶 =)
最後那一段也是 XD    真帥 =]

2007-5-5 11:32 PM 莊子
xdd!* 我好仲意拒地隻舞ah!

2007-5-6 09:12 AM destiny719
巧想睇下個making  of  ar
let  me  ccccc

2007-5-6 09:48 AM cHaU``
呢個pv係網上睇過u...
佢地跳得勁放...
令到我都想跳埋一份...
好好睇牙...
真係好...
將d pv放落gb...
好thx你唷....

2007-5-8 06:58 PM clara。
已經睇過正常ver.的pv=]
但這首歌真的太棒了!!>333<
還有其他喔@_@
要睇埋其他ver. 有咩分別..=]
話晒都係吉最後1首係mm既歌=[
唔捨得 囧

2007-5-8 08:13 PM Kathy..
今次的場景比較簡單
但係曲風和服裝也很讚的喔~
想看看making*v*

2007-5-9 01:14 PM peggy
她們這隻舞似乎不錯呢..
要DOWNLOAD黎睇下..
田中的造型最好呢我認為..
但其他成員的也不錯^V^
謝謝分享..

2007-5-13 07:59 AM 雪餅
好似好好咁喎/.
=-==================