I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 其實我覺得 -vvvvv-

2007-5-6 09:45 PM em.fling`
其實我覺得 -vvvvv-

[color=Black]見到好多人拍拖就自己想拍 *v*
嘩! 要多錢先肯同佢拍拖ahh?
真可笑` 最憎玩玩下既人嫁喇我,
系得甘多; 中意就留言.[/color]

2007-5-6 09:48 PM Akaisha_Oki
要有錢先肯拍-,-
d人咁貪錢-______-

唔通kira講緊呢個帖- -?
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 草.3. 於 2007-5-6 09:54 PM 編輯 [/i]]

2007-5-6 09:53 PM jimmy203
拍拖唔係講錢嫁...咁不如叫佢同d錢去拍拖la笨....

2007-5-6 10:26 PM maniii.
梗係岩feel先拍拖啦._.
唔通想就求其搵個人拍住先咩.
錢呢家野. 睇下個人點諗啦.
想搵個有錢既多數都係物質型架啦-_-

2007-5-7 12:08 PM 愛老公的牙慈
睇錢做人牙,,
有錢未必得到真正嘅幸福開心......

2007-5-7 09:06 PM ﹋想望的天空☆
我是覺得....不要自己想拍拖就拍拖....
因為~很多性傳染病就是這樣引起的

2007-5-13 06:21 PM DenzeL_MoK
貪錢的人,玩弄感情的人.....我最討厭的了...
如果一些人只為了錢而拍拖...那麼那人根本不是真心的....
這個世界上,完美的戀愛是從感覺開始......
假如一個愛錢的人為了錢而和A拍拖.....
那人只是對錢有感覺而不是對A有感覺
所以A一但沒有錢.....那人便離A而去......
拍拖有誰不想呢.....我也想拍拖,不過現在不是時候

2007-5-14 01:30 PM ABCDOLL
拍拖多多少少都要用d錢
但係我覺得係左一齊就唔好介意對方什麼不好處
係應該接納對方@@

同我唔鐘意就係話無Feel~我身為一個男仔~
就算拍左一年半年都無話無Feel就算依家我同個女朋友分左手
半年有多我都沒有忘記她
我愛她是因為我愛她~沒有理由~
她不愛我~也是沒理由~
但係我係配唔起佢~配唔起所有人~
所以我覺得我同一個死人無咩分別

[[i] 本帖最後由 ‘ 叛逆*德 於 2007-5-14 01:32 PM 編輯 [/i]]

2007-5-14 04:40 PM Carpi.
如果睇$既話我覺得好虛偽
咁就只係等於鍾意佢d $
而唔係鍾意個人
當完佢係水魚咁禁
禁完就冇晒 飛左人地
上面個d都講得好岩
如果1世都帶住眼鏡去識男仔咁1定搵唔到真愛

愛是包括埋包容
如果連這些簡單的東西都做不到
咁就不要去愛人了
只係愛他的錢 不是愛他的人有何用
錢又不是1世的._.
有錢就可以買到愛嗎._.?

2007-5-20 02:16 PM aHSky:P`
[u][color=#ff0012]拍 拖 ..

睇 錢 既 人 ` 我 會 覺 得 佢 好 賤 ;*

只 要 相 愛 `就 能 拍 拖 :}

有 好 多 野 * 都 系 錢 買 吾 到 的 .,

無 人可 以 肯 定 自 已 1世 有 錢 ;,

難 道 有 錢 ., 就 能 買 到 幸 福 AND 真 愛 嗎 -口-*?! [/color][/u]

2007-5-20 04:49 PM +Bo2+
[quote]原帖由 [i]﹋想望的天空☆[/i] 於 2007-5-7 09:06 PM 發表
我是覺得....不要自己想拍拖就拍拖....
因為~很多性傳染病就是這樣引起的 [/quote]
性病 =.='' ?
拍拖一定要有 性 架咩?

不過不要因自己想拍拖而拍拖
最後只會傷害自己同人地喳 =^='

2007-5-20 06:56 PM yulia`myk.
[color=Red]拍拖都要睇一個人有冇錢-3333-
咁不如唔好拍'咁都知你對佢都唔係真心架拉
同佢拍係為左佢D錢..[/color]

頁: [1]
查看完整版本: 其實我覺得 -vvvvv-