I-See 論壇 » 笑話區 » 魚蛋佬斗白痴

2007-5-8 05:13 PM cHaU``
魚蛋佬斗白痴

魚蛋佬斗白痴

無知和白痴係好朋友,有一日, 佢地去街市買魚蛋,
魚蛋佬問, 要D乜野隨便揀?
無知話要4粒四海勁辣魚蛋, 白痴又要4粒七海咖喱味魚蛋,
於是, 魚蛋佬就吉左兩串, 每串4粒既魚蛋畀佢地。

無知話,我唔要D魚蛋!
魚蛋佬問點解?
白痴話,我都唔要D魚蛋了!
魚蛋佬話,你地兩條友係咪玩野呀?

無知話: 我乜野都唔知∼!
白痴話:我只不過係白痴∼!

魚蛋佬只好唱:

你地兩個白痴  為了陪你活一次

沒智商 得個癡  時常被騙極容易

誰若有日你鍾意  心計令我詐不知

然後最終眼看然後你都 未 曾 在 意

無知和白痴聽到魚蛋佬唱得咁過癮,
於是他們也跟住唱埋一份。
這個白痴  受你蒙騙亦可以

受你點  給你指  到最終的那時

事已至此  誰會最易 

逼你成熟 

原來魚蛋佬唱完最後一句的時候,
即是唱到 " 開口講" 時,

無知和白痴竟然也跟住劈開了口,
魚蛋佬有咁快得咁快, 把兩串魚蛋督入佢地個口,
然後才一齊唱 " 我 願 意~",

無知和白痴在唱歌的時候, 把魚蛋也吞吃了。D魚蛋辣到佢地兩個見到阿媽都唔認得。
魚蛋佬話:你地兩個白痴咁無知,盛惠$10蚊!

無知:hahaha、ka、wa、...........

2007-5-8 05:20 PM `妍
[color=Purple]無奈na ! ! ![/color]

2007-5-8 05:26 PM @_@pko
兩個人都有病嫁
有病睇獸醫la~~

2007-5-8 09:49 PM jimmy203
佢地係唔係有精神病呀/....

2007-5-9 06:43 PM {離.~恨
我都唔知有咩好笑..笑都笑唔出...

2007-5-9 09:40 PM 流浪汗
好笑到唔好笑既笑話= =...
點解要唱歌呢?!點解要唱天才與白痴呢?!
一d關係都冇=]..九唔搭八
睇完之後覺得最白痴果個係睇果個先岩- -`...

2007-5-9 09:43 PM {chin}
我反而有個問題
邊首歌唔係劈開口震聲帶發聲?
咁話有兩隻青蛙唱 青蛙公主 都得啦 -.-

2007-5-10 12:41 PM 囡囡豬
哈,,
咁得都,,

2007-5-10 05:41 PM 樹熊~-
只有一堆無言=.=...

2007-5-20 02:40 PM Yuli~
[color=Purple]無奈lo`[/color]

2007-5-20 04:16 PM cc1630
hahaha…睇完都唔知想點!

2007-5-20 04:25 PM _牙蚊]]
無奈中...吾系幾好笑=]

頁: [1]
查看完整版本: 魚蛋佬斗白痴