I-See 論壇 » 頭像評評站 » 吉澤媽媽

2007-5-9 03:57 PM 牙盈''
吉澤媽媽

呢幾日心情都唔太好 ..  唉。

好想快 d 睇到吉有新工作 =)

只評一個好了
左右好像不太平衡 ..  噢。

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

對對 DL STATION 大宣傳
[quote]請支持新 GOGOBOX =)!
[b]

[/b]
[/quote]

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-5-9 05:57 PM 編輯 [/i]]

2007-5-9 04:13 PM iamBONNIE
希望吉可以出碟唱歌 =.=

係右面 . 有點怪
左面同中間都好 mh
色好好 , tt 襯
sup

2007-5-9 05:19 PM Laics
右邊有個layer色太沉 -v-
搞到好怪
patterns好靚, 同bh好夾

2007-5-9 06:12 PM 熊 
BANNER 整得很靚哩 , 整個STYLE 很不錯 >V< 很 COLORFUL *
  個 TT 都用得很好喲 >V< 很喜歡 xd

2007-5-9 08:00 PM TWING
好正 .. tt 加得 ...

fee l 很好呀 ..

係最右既人唔係幾襯咁 ...

2007-5-9 09:18 PM RAIKE
吉澤媽媽宣言

係右邊既色唔太 MH 其他都好正
加TT超正:D

2007-5-9 11:25 PM 牙帽''
好攪笑. . .吉吉卒業了. . . .
NONO做媽媽了. . . .1年. . .HIP已經改變左好多. . .
3月既時候未出左CON DVD既. .睇返. . ..果時KAGO仲係到. . .
MM仲係有10個人. . .一年之後. ..MM少左2個OLD人. . .
多左一個新人. . . .再睇返06年既春CONN. . ..果時仲係10人的MM. . .
到左今次既春CON. .已經改變很多吧. . .好奇怪. . .1年之間真係. . .
下一次CON. .已經有中國人吧. ..奇奇怪怪. . .
講返BANNNNNNNNNNN. . .
TT用得好好呢. .真係加手邊的吉吉. . ..怪了一點. .唔知係美化. ..OR隻色既問題. . ..XD

講左噤多只係回一句ABOUT BANN= = """

頁: [1]
查看完整版本: 吉澤媽媽