I-See 論壇 » 吹水區 » -*我想病..=(

2007-5-19 09:31 PM S!USUET
-*我想病..=(

[align=right][u][color=Black]我想病..有咩方法可以整到自己病!?
=([/color][/u][/align]

2007-5-19 09:32 PM maniii.
我都想病....... 人地又話淋雨會病....
我淋到成個人濕曬都仲好精神=____=

2007-5-19 09:33 PM S!USUET
[quote]原帖由 [i]IKY.[/i] 於 19/5/07 09:32 PM 發表
我都想病....... 人地又話淋雨會病....
我淋到成個人濕曬都仲好精神=____= [/quote]

唉..
好唔悶心 =(

2007-5-19 09:34 PM 楨.
淋成晚凍水啦,,一定會病!]]`XDD

2007-5-19 09:34 PM KOSAbaby.
[size=3][b][font=Tahoma][color=Red]-淋完雨之後再吹下冷氣會易病:D[/color][/font][/b][/size]

2007-5-19 09:34 PM 小S-zE;]
仲咩唔開心ahh !?  @V@"

2007-5-19 09:34 PM `aH-j0annaX]
點 解 先 ? ><

2007-5-19 09:34 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]S!USUET[/i] 於 2007-5-19 09:33 PM 發表

唉..
好唔悶心 =( [/quote]
你都係唔開心者...
我已經係崩潰,想死..

2007-5-19 09:35 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]- 蚊仔=D.[/i] 於 2007-5-19 09:34 PM 發表
-淋完雨之後再吹下冷氣會易病:D [/quote]
呢個方法對我1d用都冇=____=

2007-5-19 09:35 PM S!USUET
[color=Black]我中2左1個我唔應該中2既男仔..佢完全唔岩我既要求
旦我只係想知道其實佢在唔在乎我..
我想病..睇下佢會唔會有反應
傻嗎??[/color]

2007-5-19 09:36 PM S!USUET
[quote]原帖由 [i]IKY.[/i] 於 19/5/07 09:34 PM 發表

你都係唔開心者...
我已經係崩潰,想死.. [/quote]

[color=Black]做乜牙?
le排我都喊左冇數次..有次喊左成1-2個中..feel到眼水乾晒 =([/color]

2007-5-19 09:37 PM KOSAbaby.
[quote]原帖由 [i]IKY.[/i] 於 2007-5-19 09:35 PM 發表

呢個方法對我1d用都冇=____= [/quote]

[size=3][b][font=Tahoma][color=Red]-有無勁吹冷氣;xp?[/color][/font][/b][/size]

2007-5-19 09:37 PM 粒粒=)
[font=黑體][color=Red]點解想病既. . .??[/color][/font]

2007-5-19 09:37 PM `aH-j0annaX]
[quote]原帖由 [i]S!USUET[/i] 於 2007-5-19 09:35 PM 發表
我中2左1個我唔應該中2既男仔..佢完全唔岩我既要求
傻嗎?? [/quote]
先浸冷水,,後浸熱水 .0.

2007-5-19 09:38 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]S!USUET[/i] 於 2007-5-19 09:36 PM 發表

做乜牙?
le排我都喊左冇數次..有次喊左成1-2個中..feel到眼水乾晒 =( [/quote]
我為左1個我愛既人放棄1個最愛我既人....
同佢1齊左7個月...但係我最愛既始終唔係佢...
即係話我呃左佢7個月.... 好內疚...

依家我聽到關於佢地既野都會即刻喊出黎...
尋日聽到人地唱果首歌都聽到喊...
唔知點解... 真係好想死...

2007-5-19 09:38 PM S!USUET
[quote]原帖由 [i]- 蚊仔=D.[/i] 於 19/5/07 09:37 PM 發表

-有無勁吹冷氣;xp? [/quote]

[color=Black]屋企人跟本唔比我吹風..
我唔想比佢地知我唔開心..
每次我番屋企..就算我有幾唔開心..都會笑笑口..=([/color]

2007-5-19 09:39 PM 粒粒=)
[quote]原帖由 [i]f!`bAbE:][/i] 於 2007-5-19 09:37 PM 發表

先浸冷水,,後浸熱水 .0. [/quote]
有用的嗎. .. ??

2007-5-19 09:39 PM S!USUET
[quote]原帖由 [i]粒粒=)[/i] 於 19/5/07 09:37 PM 發表
點解想病既. . .?? [/quote]
我中2左1個我唔應該中2既男仔..佢完全唔岩我既要求
傻嗎??

2007-5-19 09:39 PM S!USUET
[quote]原帖由 [i]f!`bAbE:][/i] 於 19/5/07 09:37 PM 發表

先浸冷水,,後浸熱水 .0. [/quote]

冇浴缸..如果有..我都想 =(

2007-5-19 09:39 PM maniii.
[quote]原帖由 [i]- 蚊仔=D.[/i] 於 2007-5-19 09:37 PM 發表

-有無勁吹冷氣;xp? [/quote]
冇既話我就唔會話你果個方法啦
冷氣風扇一齊開到最大都無事
我好似4,5年冇病過 = =

頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: -*我想病..=(