I-See 論壇 » 戀愛熱線 » d去面對佢呀??

2007-5-21 10:09 PM 茵>◎<
d去面對佢呀??

今日我個fd同我講話xx(我鍾意嗰個,但我個fd5知我鍾意佢嘅)好似鍾意左佢,我聽到之後呆左1陣,跟住我扮到好自然甘,同佢講:「係咩」,其實我當時真係好hurt,個心好痛,好想喊,但我忍住冇喊到,其實我真係點都咕5到原來佢(個男仔)係鍾意佢囉,佢(女仔)又係我個fd,我5係怪佢,因為根本5關佢事,我只係5知點去面對佢呀!你地話我可以d做呀??>∼<

2007-5-21 10:14 PM 索女喪屍機關槍
你個FD話好似姐,,,,,SURE個男仔中2你個FD未架

2007-5-21 10:25 PM 茵>◎<
但其實佢講完之後,我都有唸過呢個問題呀!我又覺得好似係真個喎,因為佢有好多行為卑我嘅感覺都係囉!>∼<dddddddddd算??

2007-5-21 10:26 PM ★iamNicole
關 係 好 複 雜 =.="
不 過 你 個 fd 都 冇 話XX 真 係 鍾 意 佢 ...
可 能 佢 作 大 呢 ?!
你 搞 清 楚 先..
唔 好 咁 緊 張 住...

2007-5-21 10:30 PM +Bo2+
我係你既話我都好難受呢 =^=''
自己鐘意既人,, 鐘意左自己個fd..
就只好默默祝福 =^=

2007-5-21 10:31 PM 茵>◎<
或者我真係緊張左d啦!但我想攪清楚呀,有咩辦法呀??>∼<

2007-5-21 10:34 PM ★iamNicole
[quote]原帖由 [i]茵>◎<[/i] 於 2007/5/21 10:31 PM 發表
或者我真係緊張左d啦!但我想攪清楚呀,有咩辦法呀??>∼< [/quote]

如 果 你 大 膽 ge ...
咪 去 問 吓 個 男 仔 lor ...
如 果 你 細 膽 ge ...
問 吓 其 他 同 學 點 睇 先 ...
再 觀 察 吓 ....

頁: [1]
查看完整版本: d去面對佢呀??