2007-5-27 02:04 PM RAIKE
FLASH∼

我「準備」努力整FLASH
最後一個 PROJECT WEEK !!!

2007-5-27 03:12 PM 呆丸`
flash 好呀,,
技術好可以整得超超超正,,
   你d style 都係簡簡地,,咁
但幾吸引我,,,xdd

2007-5-27 03:39 PM TWING
色好正 .. 2 個都不錯呀 ..

PS .. FLASH 我都係學校教下先識 .. 唔係既一定唔會掂佢 XD 因好難整 -S-

2007-5-27 04:02 PM 牙帽''
flash. ..f.4 果時先真正噤學識整= = . . .仲要. ..真係好難. ..= = . . .
而加跟本已經. .唔記得哂. ..xd. . .

好得意的bann. . . .. . . 色不錯. .support

2007-5-27 04:51 PM AR琪
係學校學到的flash,我已經唔記得了 = 0 =

色好靚,鍾意1多d  support = )

2007-5-27 07:44 PM iamBONNIE
美化好靚 , 色好好
白色果舊野都幾襯

2007-5-27 08:28 PM ttsee
[color=#240000]flash = scary

兩個都幾好 個人鍾意第2個
第一個上面藍字唔太match[/color]

2007-5-27 08:33 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]御前ソ米[/i] 於 2007-5-27 03:12 PM 發表
flash 好呀,,
技術好可以整得超超超正,,
   你d style 都係簡簡地,,咁
但幾吸引我,,,xdd [/quote]
可惜我是FLASH新手∼可悲∼

謝謝。

[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-5-27 03:39 PM 發表
色好正 .. 2 個都不錯呀 ..

PS .. FLASH 我都係學校教下先識 .. 唔係既一定唔會掂佢 XD 因好難整 -S- [/quote]
~0~ 冇計 學校上電腦堂唔做
依家要返家做

謝謝。
[quote]原帖由 [i]牙帽[/i] 於 2007-5-27 04:02 PM 發表
flash. ..f.4 果時先真正噤學識整= = . . .仲要. ..真係好難. ..= = . . .
而加跟本已經. .唔記得哂. ..xd. . .

好得意的bann. . . .. . . 色不錯. .support [/quote]
-,- flash 超超超超難

謝謝。

[quote]原帖由 [i]AR琪[/i] 於 2007-5-27 04:51 PM 發表
係學校學到的flash,我已經唔記得了 = 0 =

色好靚,鍾意1多d  support = ) [/quote]
考試冇得俾我唔記得 ~0~ 可悲
謝謝

[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2007-5-27 07:44 PM 發表
美化好靚 , 色好好
白色果舊野都幾襯 [/quote]
謝謝。

[quote]原帖由 [i]婆[/i] 於 2007-5-27 08:28 PM 發表
flash = scary

兩個都幾好 個人鍾意第2個
第一個上面藍字唔太match [/quote]
藍字係bh個度的 -,- 唔識講
係白色bh空左的部份
謝謝。

頁: [1]
查看完整版本: FLASH∼