I-See 論壇 » 交友區 » 哇,招5湖4海ga朋友呢!!!

2007-5-28 06:58 PM 傑(w)
哇,招5湖4海ga朋友呢!!!

hi,我叫阿傑=3=~~
依家中6生活悶到爆...
想識更多唔同方面ga朋友(男女都得!!!)
最緊要係健談~!唔好成日唔出聲ga==""(我都好傾得架~!)
我住青衣架~~係何文田讀書~!!有冇人都係依兩度住/讀書ga~?
好高興認識你地
得閒黎我xanga睇下啦~!
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我用3台架~~
msn俎email]Yq122480435mm@hotmail.com[/email]

[[i] 本帖最後由 傑(w) 於 2007-5-28 07:02 PM 編輯 [/i]]

2007-5-28 07:01 PM 傑(w)
一個人最大的缺點不是自私.多情.野蠻.任性,而是偏執地愛一個不愛自己的人

忘記是很痛苦的 從前如是 今天也如是,不過∼以前的痛苦是因為記不起,今天的痛苦 卻是怕自己無法忘記

有時候 我愛著的 不是現實的那個人而是回憶裡的他!

失望 有時候也是一種幸福,因為有所期待 所以才會失望,因為有愛 才會有期待,所以縱使失望 也是一種幸福,雖然這種幸福有點痛  

人要忠於自己,只是有時候我搞不清楚終於的哪一部份,是忠於自己的愛.忠於自己的感覺.還是忠於自己的夢想!

思念是苦的.假如你思念的那個人永遠不會愛上你

兩個人最初走在一起的時候,對方為自己做一件很小的事情,我們也會很感動.後來∼他要做很多的事情,我們才會感動.再後來∼他要付出更多更多我們才肯感動,人是多麼貪婪的動物

愛情是百孔千疤,我們在背叛所愛的同時也被背叛,或許我背叛了所愛的人只是因為沒辦法背叛自己!

[[i] 本帖最後由 傑(w) 於 2007-5-28 07:22 PM 編輯 [/i]]

2007-5-30 06:24 PM 傑(w)
@@~無人回ga...識朋友都咁難?!T~T

2007-5-31 03:30 AM sushimc88
hello i will add u u can add me [email]sushimc88@hotmail.com[/email]

2007-5-31 07:20 AM Akaisha_Oki
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-5-30 06:24 PM 發表
@@~無人回ga...識朋友都咁難?!T~T [/quote]
本身呢個區就係咁靜-______-"

2007-5-31 09:27 AM 傑(w)
@@..係架~~呵呵,版主咁早起左身ga~!!
早晨呢,我都覺好似依版好少人下...
都去灑相睇哥邊?!

2008-7-8 05:41 PM 怪獸babii;]
hal0 .____.

認識你.3.

2008-7-8 10:07 PM 開心魚`
halo
我add左你啦
而家去你XG留cm X)

2008-7-8 10:59 PM 雨〞
個POST上年7月-_-

ADD左

頁: [1]
查看完整版本: 哇,招5湖4海ga朋友呢!!!