I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我真的SHOT了:D

2007-5-28 08:02 PM RAIKE
我真的SHOT了:D

我居然狂整收區 -,-
太神奇

FLASH 你殺左我算吧

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-5-28 08:22 PM 編輯 [/i]]

2007-5-28 08:11 PM
點shot?
甘先正wo.記得幫我整埋xDDDD
yossi+ai的放位mama.feel不錯.字不清
yossi的右邊光d更好
seven的.字有小小怪-0-但幾特別
kk的feel正呀
koichi mix得有白邊

2007-5-28 08:19 PM herher``
你不嬲刀係. 唔洗講出黎. 眾所周知 xDD
第1個最令 *V* 擺得幾好
第2個個影差d睇唔倒-_-深d好d
第3個dbh好怪-0-字唔match.
第4個d光好怪 ,其他幾好
第5,6,7個 mix得好好 !
support ^V^

2007-5-28 08:20 PM 蒙妮卡x]`
你做咩話我個 SE7EN 好唔掂呀衰鬼 X]
老實講我覺得好正我好中意喎 -V-
D 花花好正 .. 字型又正 .. 個人本身都正 -0-
個 BAN 簡直一字記之曰 . 正呀 =D

第 5 個 我覺得塊面 D 色有 D 怪怪地 ..
之後其他果 D 都幾好呀 ,,

SUP =)

2007-5-28 11:19 PM PinKi
1 幾令.ds 幾好
2 清清地都5錯
3 色好令...整體都幾好
4 feel 好正..整個都5錯
5 mix 得正..美化都好正
6 mix 得正.. 可以再滑d . 字都幾好
support raike!!!!!~

2007-5-29 05:52 PM iamBONNIE
咦乜剛無鬍鬚呀-o-

BAN 美化很好
MIX 太厲害 :D

2007-5-29 06:13 PM hirochan
1的ban不太像樓主的風..bt feel很好...
2跟3的..美化好正..se7en的字很match..好cute~!!
KinKi我覺得1的比較好..mix好正...
koichi的好正,...koichi好靚呀~!!mix跟美化依然好..

2007-5-29 08:54 PM 牙儀''
1 人太多 . 搞到有點花 .
5 很喜歡這個 . 美得很好 . 色很好 .
7.8 mix好 . 美好 . 有花好點 .

2007-5-30 01:28 PM bobbycute
ban1排版唔錯
ban3其實d花都幾match
ban5美化好好
左邊koichi嘴唇橙了些
ban6我睇睇下你好似串錯字XD  {Domoto}
不過真係睇左幾次先睇得出@@

sup and thanks raike,,=]

2007-5-30 07:13 PM TWING
好正好正 ..

美得好 ... mix 得好 ..

特別喜愛kinki kids 個 .. mix 得超正 .... 中間d 光搞到成個ban 既feel 都好好 ..

2007-5-30 08:32 PM WATERRR
D BAN MIX得很好,美化也很正
FEEL正,整體唔錯,SUPPORT U

頁: [1]
查看完整版本: 我真的SHOT了:D