I-See 論壇 » 歌詞版 » 創作歌詞專區 » [原創] 超人姣詩版(my classmate)

2007-6-3 06:35 PM ~Sora~
[原創] 超人姣詩版(my classmate)

銀河唯一的姣婆  2B最姣人物
超級粉皮  最愛Westwood  四千三LV
世界第一  姣仔團  紫唇姐姐
六十八點  三十四點  二千五百蚊
番欣慈哩  番鄉下耕田  哩哩哩哩哩
超多粒粒  象腿加  紅燒豬手
姣婆詩  姣婆詩
超級臭  超級狗  超級肥  可以話
紫菜頭  加升~油  係姣婆詩

2007-6-3 06:38 PM 索女喪屍機關槍
都幾好笑既;
旦我睇5明囉;
旦都十卜你牙;

2007-6-3 06:38 PM BINBOM
好正*v*
but唔岩音-.-

2007-6-3 06:58 PM ~Sora~
[quote]原帖由 [i]CY.雨=]]`[/i] 於 2007-6-3 06:38 PM 發表
都幾好笑既;
旦我睇5明囉;
旦都十卜你牙; [/quote]
超級粉皮  最愛Westwood  四千三LV
                    (姣婆詩至愛)  (之前羅個翻版LV話要四千三)
世界第一  姣仔團  紫唇姐姐
                 (勁舞團) (佢係紫唇o既)
六十八點  三十四點  二千五百蚊
(         勁舞點        )   (成日扮哂話佢d fd比佢)
番欣慈哩  番鄉下耕田  哩哩哩哩哩
(欣慈係低B學校)
超多粒粒  象腿加  紅燒豬手
(佢隻腳)

2007-6-3 07:01 PM ~Sora~
[quote]原帖由 [i]BINBOM[/i] 於 2007-6-3 06:38 PM 發表
好正*v*
but唔岩音-.- [/quote]
以我o既作文能力,以經係大突破...

頁: [1]