I-See 論壇 » 你賣我買* » [售售售!] 想買大件d既衫又搵吳到` 入泥啦=]

2007-6-4 11:08 PM =}`tsz;`.
[售售售!] 想買大件d既衫又搵吳到` 入泥啦=]

[b][color=#ff002d]請切換完整版來瀏覽圖片和連結
有得講價`       add我0r.  PM我` 留CM也可=]
[email]KtyxD@HOTMAIL.COM[/email]

幫襯下啦=]   30吋以上既褲好難買到咖=][/color][/b]

2007-6-5 07:33 PM 123ting
hi.想問褲..您度果d寸數係腰圍嗎?? 咁hip位呢^^??
所有 幾新? 幾腰? 幾hip? 單褲筒? 褲筒尾? 寸/cm thx
pm我呀,,ok?? or send email比我
[email]ting123925@yahoo.com.hk[/email]

超深藍短牛仔`33吋`祇售30蚊=)`
超淺色長牛仔`窄腳`34吋`祇售50蚊`
中藍短牛仔`34吋`50蚊`<<<<<<<<< see唔到相..
普通藍短牛仔`33吋`40蚊`
淺藍短牛仔 34吋`40蚊`
7分牛仔`34吋`50蚊`
長紫藍牛仔`33吋`40蚊`
灰外套+白色衫`中碼 20蚊
黑色令tee`呢件比較細件=] 35蚊`
粉紅色皇冠衫=] 20蚊`
紅白間條`肥既著刀好睇咖=] 30蚊`
皮帶`15蚊條` <<<<<果2條幼belt係咩色??幾長??

2007-6-5 08:50 PM Akaisha_Oki
灰外套+白色衫`      中碼啦`       =]   外套可以著系背心出面刀幾令咖!  入面件衫系送埋咖姐`   20蚊`

星期日面交可以?
MK可以?

PLZ PM=]

2007-6-6 01:46 AM 牙快
黑灰波點衫 & 相機tee *

平D ,, $40 .. ok ?

pM ME *

2007-6-9 01:03 PM -{!◆臭汶
SuperLover Tee 係咪 100 % REAL 嫁 ?

頁: [1]